Bekir Saçar Aşıkların romantik sonbahar tatili
HABERİ PAYLAŞ

Aşıkların romantik sonbahar tatili

Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Hülya Koçyiğit’in torunu, turizmci Gülşah – Ender Alkoçlar’ın küçük kızı Aslışah, sekiz aydır Ankaralı Kaan Demirağ ile flört ediyor. Geçtiğimiz yazı kalabalık Bodrum, Çeşme ve Marmaris sahillerinde geçiren sevgililer gözlerden uzak, sakin, dingin ve romantik sonbahar tatili yapmak için önceki gün baş başa Fethiye Hillside Beach Club’a gittiler.

Aşıkların romantik sonbahar tatili

Bugün nişan yarın düğün

Avrupa ve Amerika’daki kaliteli yeme, içme ve eğlence anlayışını 50 yıl önce Türkiye’ye getirip, İstanbullulara başta Şamdan olmak üzere Şamsa, Plaza, Discorium gibi onlarca mekan kazandıran rahmetli Ahmet Çapa ile Şermin Çapa’nın oğlu Alp, önceki gece Gülfem Kamış ile aile arasında yapılan sade törenle nişanlandı. Çiçeği burnunda nişanlılar 20 Kasım Cuma gecesi yine sadece aile bireylerinin katılacağı mini bir törenle Şermin Çapa’nın Gümüşsuyu’ndaki evinde evlenecekler.

Haberin Devamı

Aşıkların romantik sonbahar tatili

Dijital çağın başarı kuralları

Son otuz yıldan beri farklılaşan ve sonsuz bir bilgi okyanusuna dönüşen dijital dünyada ‘nasıl kariyer sahibi olabilirim?’ diye düşünenlere rehber olmak isteyen yönetici, marka danışmanı ve kariyer koçu Ecehan Ersöz, ‘Gelecek Tasarımcısı’, adını verdiği bir kitap yazdı. Hayatın ve Kariyerin ile İlgili Hayallerin Neler?, Vizyon Eylem Planı Nasıl Hazırlanır?, Dijitalleşme ve Dijital Dönüşüm Nedir?, Doğru Sorular ile Faydaya Odaklanmak, Duygusal Zekâ Nasıl Geliştirilir?, Duygu ve Düşüncelerinizi Kontrol Etmeyi Öğrenmek, Yaratıcılık Atmosferi Nasıl Oluşturulur? Yapay Zekâ Büyük Düşman mı?, Girişimcilik Zihniyeti Nasıl Geliştirilir? sorularının cevabını merak ediyorsanız cevapları ‘Gelecek Tasarımcısı’nda bulabilirsiniz.

Aşıkların romantik sonbahar tatili

Sıradaki haber yükleniyor...
holder