Bekir Saçar Büyük babadan iş tüyoları
HABERİ PAYLAŞ

Büyük babadan iş tüyoları

Haberin Devamı

1 – Büyük babadan iş tüyoları

Büyük babadan iş tüyoları

Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in ikiz kızlarından Ayşe Boyner, holding bünyesince yeni kurulan yeni bir markanın sorumlusu. Ayşe ABD, Avustralya, Danimarka, Fransa, İspanya ve İngiltere’deki birçok markanın parçalarını seçip mağazalarına getiriyor.

Büyük babadan iş tüyoları

Geçen ay eşi Cem Telvi’den boşandıktan sonra kendini tamamen işine veren Boyner, holdingin yönetim kurulu toplantısına girmeden önce büyükbabası Osman Boyner ile bir araya geldi. Osman Bey torununa iş hayatının incelikleri hakkında tüyolar verip toplantıya hazırladı.

2 – Farah Zeynep Abdullah

Büyük babadan iş tüyoları

Oyuncu Zeynep Farah Abdullah’ın son oynadığı, bugün hayatta olmayan ses sanatçısı Bergen’in hayatını konu alan sinema filmi şubatta vizyona girecek. Ünlü oyuncunun yeni bir diziye başlayıp başlamayacağı hayranları tarafından merak ediliyordu. Abdullah’ın ‘3 saatlik bir bölüm içinde olmak istemiyorum, yapamıyorum, yeni bir projede rol almayacağım” dediğini öğrendim. Hayranlarına duyurulur.

3 – Böyle eş dostlar başına

Büyük babadan iş tüyoları

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar 2015’te Selin Ortaçlı ile evlenmiş Deniz Efe ve Ela adında 2 çocukları olmuştu. Son derece mutlu ve uyumlu bir evlilikleri var. Selin Hanım eşini mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapıyor. Şahan Gökbakar eşi Selin Hanım’ın kendisine yüz bakımı yaparken çektiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Böyle eş dostlar başına.

4 – Market bahane çekimler şahane

Büyük babadan iş tüyoları

İş insanı İzzet Özilhan’ın manken ve oyuncu eşi Yasemin Hanım son zamanlarda tam bir sosyal medya fenomeni oldu. Her gün lüks spor otomobili, milyonluk yatı ve marka kıyafetleriyle çektiği fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşıp büyük beğeni alıyor. Yasemin Hanım önceki gün bir marketteydi. Görenler onu alışveriş yapıyor zannetti. Ama o alışveriş yapmayıp marketin farklı reyonlarda bol bol fotoğraf çektirdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder