Bekir Saçar Can ile Deniz nişanlandı
HABERİ PAYLAŞ

Can ile Deniz nişanlandı

Can ile Deniz nişanlandı

İş insanı Cem Hakko ile Bettina Machler’in oğlu 5 senedir Can Deniz Aktaş ile flört ediyordu. Genç aşıklar önceki gün Hakko ailesinin Göcek’teki evlerinde sade bir törenle nişanlandı. Nişan törenine aile büyükleri ve yakın arkadaşları katıldı.

50. yaşa 50 kişilik kutlama

Can ile Deniz nişanlandı

İş insanı Aykut Tarakçıoğlu önceki gün 50 yaşına girdi. Banu Aksoy Tarakçıoğlu eşinin bu özel günü için Raffles Otel’de doğum günü partisi düzenledi. Pandemi nedeniyle kutlamaya sadece 50 kişi davet edildi.

Defne annesinin izinde

Can ile Deniz nişanlandı

1995 Miss Turkey Güzeli, model Sinem Güven’in 13 yaşındaki kızı Defne, yakalandığı hastalık nedeniyle uzun zamandır tedavi görüyordu. Hastalığı yenen Defne bir çocuk giyim markasının yüzü olup anne mesleğine ilk adımını attı.

Haberin Devamı

Önce konser sonra film

Can ile Deniz nişanlandı

Sinemaseverlerin heyecanla beklediği 25. James Bond filmi ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ Türkiye’de gösterime girmeden önce Beyoğlu Soho House’da özel bir gösteri düzenlendi. Gecede sahneye çıkan Alya davetlilere hafızalara kazınmış Bond filmlerinin şarkılarını seslendirdi.

Can ile Deniz nişanlandı

Buse Terim, Enis Arıkan, İrem Helvacıoğlu, Büşra Pekin, Aydan Taş, Ceylan Çapa, Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat’ta davetliler arasındaydı. James Bond ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ filmi şu an tüm Türkiye sinemalarında gösterimde. Meraklılarına duyurulur.

Can ile Deniz nişanlandı

Sıradaki haber yükleniyor...
holder