Bekir Saçar Coronavirüse karşı şapkalı önlem
HABERİ PAYLAŞ

Coronavirüse karşı şapkalı önlem

Fötr şapkalar bu yaz yeniden moda oldu ve "Ben şapka takmam" diyen hanımlar bile yaz boyunca başlarında şapkayı çıkarmadı. Fötr şapkalar hanımları hem güneşten korudu hem de kıyafetlerinin değişmez aksesuarı oldu. Plajları, tatil köylerini ve turistik beldeleri ele geçiren şapka şıklığının saltanatını sonbaharın gelişiyle birlikte sona erdiğini düşünüp üzülen hanımlara müjde! Önümüzdeki sonbahar ve kış ayları için farklı kumaşlardan üretilecek şapkalar yine hanımların başlarının tacı olup şıklıklarına şıklık katacak.

Haberin Devamı

Geniş çevreli şapkaları tercih edin

Coronavirüse karşı şapkalı önlem

Hande Demir

Coronavirüs nedeniyle maske üretimi yapan dünyaca ünlü moda markaları yeni sezon için koruma amaçlı şapkalar da tasarlıyor. Yazın güneşin sıcağından koruyan şapkalar bundan böyle hanımları soğuktan, kardan ve yağmurdan koruyacak. Yeni sezonda sokak modasını ele geçireceği söylenen şapkaları ünlü moda tasarımcılarına sordum. “Covid – 19’dan korunmak için harika bir önlem. Mesafeyi korumak, yakınlaşmayı ve öpüşmeyi önlemek için birebir. Geniş çevreli şapkaları öneririz. Maske ve şapka bir arada harika olacak" dediler.

Tasarımcılardan hanımlara şapkalı şıklık tüyoları

Coronavirüse karşı şapkalı önlem

Eda Taşpınar

Her türlü giyim tarzına uyarlanabilinen fötr şapkalarla, isteyen maskülen isteyen de feminen bir duruşa ve stile sahip olabilir. Önümüzdeki sezonda öne çıkan renkler siyah, lacivert, beyaz, dore, bakır, hardal, ve tarçın gibi sıcak renkler. Fötr şapkanın doğasından gelen maskülenlik, zarif kumaşlar ve ince topuklularla birleştirerek harika bir tezatlık yakalanabilir. Deri parçalar ve Oxford ayakkabılarla kullanan hanımlar, maskülen stillerini daha da pekiştirebilirler. Kovboy çimeleri hala çok revaçta. Kaşe kaban ya da trençkotla giyecekler de şapkayla harika bir stil oluşturabilirler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder