Bekir Saçar Doğum gününde evlilik sinyali
HABERİ PAYLAŞ

Doğum gününde evlilik sinyali

Beşiktaş Kulübü eski başkanı, iş insanı Fikret Orman 1.5 senedir Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Tuğba Coşkun ile flört ediyor. Aşıkların Ocak 2021’de nikah masasına oturacağı dedikodusu kulaktan kulağa fısıldanıyor. Fikret Orman dün gece 54 yaşına girdi. Sağlıklı yaşamı hayat tarzı haline getiren Fikret Bey, Covid -19 virüsünden korunmak amacıyla doğum gününü kutlamasını sevgilisi Tuğba, müstakbel baldızı Şeyda Coşkun ve az sayıdaki yakın arkadaşıyla evinde kutladı.

İlk kez fotoğraflarını paylaştı

Doğum gününde evlilik sinyali

Fikret Orman ve Tuğba Coşkun flört etmeye başladıkları ilk günden beri aşklarını gözler önünde yaşamamaya gayret edip, birlikte fotoğraflarının çekilmemesi için magazin basınından köşe bucak kaçıyorlardı. Tuğba Coşkun dün gece ilk kez sosyal medya hesabından Fikret Orman ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını yayınlayıp altına da ‘Yürüyecek daha çok yollar, keşfedilecek yepyeni yerler, birlikte nefes alacağımız nice güzel günlerimiz olsun. Aşk iyi ki doğdun, ben de seninle yeniden doğdum’ yazdı.

Haberin Devamı

Durmak yok çalışmaya devam

Doğum gününde evlilik sinyali

Covid-19 virüsü nedeniyle patronların büyük çoğunluğu işlerini uzaktan yönetip, virüs kapmamak için de kalabalıktan uzak yaşam bir yaşam sürüyorlar. Renkli kişiliği, beyefendiliği ve mütevazılığı ile herkesin gönlünde taht kuran Cem Boyner, pandemi dönemi olmasına rağmen hep işlerinin başında olup çalışmaya hiç ara vermedi. Dün, Mall of İstanbul AVM’de ‘Boyner Dynamic’ mağazasının açılışı vardı. Cem Bey mağaza açılışında hazır ve nazırdı. Günün sonunda yeni çalışanlarıyla tanışıp hem sohbet etti hem de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder