Bekir Saçar Eğlence dünyasının dahi çocuğu İzzet Çapa’dan bir ilk daha
HABERİ PAYLAŞ

Eğlence dünyasının dahi çocuğu İzzet Çapa’dan bir ilk daha

Yıllardır eğlence sektörünün trendlerini belirleyen ÇapaMarka Entertainment Group’un patronu İzzet Çapa, yine yapacağını yaptı ve bir ilke daha imza attı.

İzzet eğlencenin bittiği, müziğin sustuğu bu pandemi döneminde yeni dünya düzenine ‘hayır’ diyerek dünyanın ilk dijital eğlence parkını yarattı.

Gelecekte ‘Pandemi döneminde hiç mi eğlence yoktu?’ sorusuna bir cevap olarak tasarlanan Digital Winter Wonderland, rüya gibi bir atmosfer içinde muhteşem eğlenceler sunup, COVID-19 ile karanlığa bürünen eğlence sektörüne yeni bir ışık yakıyor.

Haberin Devamı

Dünyanın ilk dijital kulüp ve gazino parkı

Eğlence dünyasının dahi çocuğu İzzet Çapa’dan bir ilk daha

3D ve sanal ortamda yaratılan parkta dönme dolap, roller coaster, 70 metrelik yılbaşı ağacı, atlı karıncaya kadar yok yok. ‘Kış Masalları- Harikalar Diyarı’ adı verilen bu temalı parkta 7 farklı eğlence sahnesi var. New Year Circus, Yeni Yıl Gazinosu, Unplugged Akustik Sahne ve Star Town Ana Sahne bunlardan bazıları. İzzet’in yarattığı bu gökkuşağı gibi renkli dünyanın amacı sizlere yeni yıl ruhunu yeniden hissettirmek ve yaşatmak. Şirket çalışanlarınıza, arkadaş gruplarına yeni yıl temalı parti vermek istiyorsanız, ÇapaMarka işletmelerinin en leziz 7 başlangıç, meze ve ana yemeğinden oluşan Wonder Package’ları sipariş etmeniz yeterli. Gelen paketler içinden çıkacak kit aracılığıyla eğlenceyi televizyonunuza yansıtıp partinize başlatabilirsiniz.

Karnaval diyarında sizi kimler eğlendirecek?

Eğlence dünyasının dahi çocuğu İzzet Çapa’dan bir ilk daha

Evinizde farklı farklı mekanlara gidiyormuşçasına 7 sahneyi dolaşırken karşınızda Ali Poyrazoğlu, Soner Olgun, Serdar Ortaç, Suzan Kardeş, Celil Nalçakan, Özlem Olgun, Deha Bilimlier, Derya Uluğ, Gülden Karaböcek ve Güvenç Dağüstün’ün harika müzik performanslarıyla karşılaşacaksınız. Çember dansı, oryantaller, akrobasi şovları, hareketli enerjik dans performansları, stand-up şovlar, insan sirki performansları, perküsyon grubu ve farklı ünlü DJ’ler sabahın ilk ışıklarına kadar eğlencenize neşe ve renk katmaya devam edecek

Sıradaki haber yükleniyor...
holder