Bekir Saçar Her yerde kar var kalbim senin bu gece
HABERİ PAYLAŞ

Her yerde kar var kalbim senin bu gece

Günlerdir beklenen kar yağışı 13 Şubat Cumartesi gecesi Marmara Bölgesi’nde başladı. Pazar sabahı gözlerini beyaza bürünmüş muhteşem İstanbul manzarasına karşı açanlar, sokağa çıkma yasağına rağmen evlerinin önünde, parklarda kardan adam yapıp kartopu topu oynayıp çocuklar gibi eğlendi. Şov dünyasının ünlüleri de kar üstünde çektirdikleri fotoğrafların altına ‘Sevgililer Günü’ mesajı yazıp sosyal medya hesaplarında paylaştı.

1 - İdil – Mert Fırat

Her yerde kar var kalbim senin bu gece

Oyuncu Mert Fırat eşi İdil ile karlar içinde çektirdiği fotoğrafının altına ‘Aynı yöne bakmak bile bir hayalken, aynı yöne gitmenin paha biçilmez heyecanısın. Seninle hayat yeni başladı, bilmem ki kaç yaşındayım, ne zaman büyürüm, seninle hep çocuk kaldığımız yıllara. Seni seviyorum İdil Fırat’ yazıp paylaştı.

Haberin Devamı

2 – Işıl – Rüştü Reçber

Her yerde kar var kalbim senin bu gece

Sosyetik sima Işıl Reçber, milli eski kaleci eşi Rüştü Reçber ile karlar üzerine yatarak çektirdiği fotoğrafını ‘Bembeyaz bir Sevgililer Günü’ydü. Biz de biraz çocuk olduk, sevgilimle eğlendik. Hepinizin Sevgililer Günü’nü kutluyoruz. Sevdikleriniz yanınızda, daha nicelerine inşallah diyoruz. RIR family olarak sizleri öpüyoruz’ sözleriyle paylaştı.

3 – Neslişah Alkoçlar Düzyatan

Her yerde kar var kalbim senin bu gece

Oyuncu Engin Altan Düzyatan’ın eşi Neslişah, sosyal medya hesabından bir buket kırmızı lale fotoğrafı paylaşıp altına ‘Kalbinde gerçek sevgiyi besleyen herkesin tarifsiz bir güzelliği, etrafına bulaşan sıcacık enerjisi, kendine hayran bıraktıran bir neşesi var. Nerede görsem tanırım. Bu çiçekler size. Sevginin her günü kutlu olsun’ notunu yazdı.

4 - Selin – Mustafa Ceceli

Her yerde kar var kalbim senin bu gece

Popçu Mustafa Ceceli elinde gitarı yanında eşi Selin Hanım ile karlar üzerinde ‘Geçtim senle dolu sokaklardan. Ne hallere düştüm yaşananlardan. Yorulmuşum bütün olanlardan. Öptüm nefesinden uzaklardan’ şarkısını söyleyip çektiği videoyu sevenleriyle paylaştı.

5 – Seren Serengil – Mustafa Rahman Tohma

Her yerde kar var kalbim senin bu gece

Karda çekilen fotoğrafla ‘Sevgililer Günü’ mesajı paylaşan ünlülerden biri de Seren Serengil. Evlilik hazırlığında olduğu sevgilisiyle Mustafa Rahman Tohma ile çekilmiş fotoğrafını ‘Sevgili olmak mı?, Sevdiğin olmak mı?,Bir ömür boyu mu?, Bir mevsim mi? Hep dost mu?, Bir gün gelir düşman mı?, Sevgi, tüketilmeden, bitmeden, yormadan, birbirine düşman olmadan sürebilir. Beklentisiz, onaysız, yaptırımsız. Sevgili olmadan, Sevdiğin kadar sevildiğin kadar. Dostluğun hiç bozulmadan. Birlikte yürüyebildiğin kadar. Adını koymadan’ mesajıyla paylaştı.

Haberin Devamı

6 – Cengiz Coşkun – Beatrice Lorena

Her yerde kar var kalbim senin bu gece

Kuruluş Osman dizisinin Turgut Alp’i Cengiz Coşkun bir örnek gri yün bere giydiği sevgilisi Beatrice Lorena’yla birlikte çektirdiği fotoğrafını Happy Valentine’s (Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun) notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

7 – Pelin Karahan – Bedri Güntay

Her yerde kar var kalbim senin bu gece

Oyuncu Pelin Karahan büyük aşk yaşadığı iş insanı Bedri Güntay ile 24 Haziran 2014’te evlenmişti. Aşklarını ilk günkü heyecanıyla yaşamaya devam eden çift karlar üzerinde çektirdikleri buram buram aşk kokan romantik fotoğraflarını yorumsuz yayınladılar.

8 – Hamdi Alkan – Selin Görgüzel, Zeynep Alkan – Wesley Pabis

Haberin Devamı

Her yerde kar var kalbim senin bu gece

Oyuncu Hamdi Alkan ile şarkıcı eşi Selen Görgüzel ile dudak dudağa öpüşürken çektirdikleri fotoğrafı, Haappy valentines day’ (Mutlu sevgililer günü) notuyla paylaştı. Alkan’ın sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen kızı Zeynep Alkan herkes kar üstünde fotoğraf çektirip yayınlarken o yine farkını gösterdi. Hollandalı sevgilisi Wesley Pabis ile Amsterdam’da donmuş kanal üzerinde ‘Sevgililer Günü’ne özel fotoğraf çektirip Instagram hesabından yayınladı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder