Bekir Saçar Hera’nın bomba şarkısı haftaya çıkıyor
HABERİ PAYLAŞ

Hera’nın bomba şarkısı haftaya çıkıyor

Türkiye eski güzeli, spor spikeri Kübra Hera Aslan iki yıl önce şarkıcılığa soyunmuş, Ozan Doğulu prodüktörlüğünde sözü ve bestesi kendisine ait olan ‘Öle Öle ve Vole’ adlı iki single (tek şarkılık albüm) çıkarmış ve müzik otoritelerinden tam not almıştı. Sesi kadar kusursuz fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Hera geçen yaz sevgilisi Ozan Doğulu ile Ege ve Akdeniz sahillerinin ünlü tatil beldelerinde sahneye çıkıp sevenlerine müzik ziyafeti çekmişti.

Hera’nın bomba şarkısı haftaya çıkıyor

‘Kimse Sormasın’ için İstanbul’a döndü

Geçen marttan beri Bodrum’da yaşayan sevgiler bu hafta İstanbul’a dönüp Hera’nın yine Ozan Doğulu prodüktörlüğünde çıkaracağı ‘Kimse Sormasın’ adlı single için stüdyoya girdi. Söz ve müziği Oğuzhan Koç ve Çağrı Telkıvıran’a ait, düzenlemesi Çağrı Telkıvıran’ın yaptığı single haftaya müzik market ve dijital platformlarda yerini alacak.

Haberin Devamı

Wilma Elles’ın ikizleriyle Disneyland keyfi

Hera’nın bomba şarkısı haftaya çıkıyor

‘Wilma Elles 2011’de iş insanı Kerem Göğüş ile evlenmiş, 2015’te ikizleri Milat ve Melodi dünyaya gelmişti. Amerika’nın ünlü tatil şehri Miami’de tatil yapan ünlü yıldız, önceki gün çocuklarını Orlando’daki Walt Disney karakterleri ve lunapark konseptini bir araya getiren Disneylan’da götürdü. Yüzlerindeki maskeleriyle ünlü eğlence merkezinde eğlenen Wilma Elles ve ikizleri tatillerine Miami’de devam edecek.

‘Resmi evli değiliz ki boşanalım’

Hera’nın bomba şarkısı haftaya çıkıyor

Melodi Göğüş

Kerem Göğüş ile Wilma Elles’in resmi nikahlı olmadığı, sadece imam nikahı kıydıkları yıllardır magazin dünyasında konuşuluyordu. Wilma Elles geçen yıl gazetecilere ‘Özel hayat olduğu için şu ana kadar konuşmadım. Biz zaten resmi olarak evli değiliz’ açıklaması yapmış, çiftin ‘imam nikahı kıydılar’ iddiasını adeta doğrulamıştı. Kerem Göğüş ile Wilma Elles uzun zamandır bir araya gelmiyor.

En farklı kafe ‘Nişantaschi’

Hera’nın bomba şarkısı haftaya çıkıyor

Oyuncu ve manken Ömer Seval 4 yıl önce Teşvikiye’de ‘Nişantaschi’ adını verdiği çok renkli ve eğlenceli bir mağaza açtı. İçinde dünyaca ünlü moda tasarımcılarının kıyafetleri, aksesuarları, objeleri, yüzlerce yıllık antikalar ve birbirinden farklı ilginç eşyaların satıldığı mekan, kısa sürede ünlülerin sosyalleşme adresi oldu. Mağazasını daha da renklendirmek isteyen Ömer şimdi de mekanın giriş ve kaldırım bölümünü farklı konseptte kahveci yapmak için çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

Kafe bahane dostlarla sohbet şahane

Hera’nın bomba şarkısı haftaya çıkıyor

Dünyaca ünlü kahvelerin, salata çeşitlerinin, atıştırmalıkların, hafif yemeklerin, tatlıların ve sağlıklı meyve sularının yer aldığı menünün tadımı dün gece yapıldı. Ömer’e ‘Neden böyle bir şeye gerek duydun’ dedim. Ömer ‘Her gün o kadar çok eş dost uğruyor ki hem onları hem de müşterilerimi rahat ettirmek istedim. Burası iddialı değil mahallemizin lokal kahvecisi olsun istiyorum. Önümüzdeki ay Türkiye’de ve yurt dışındaki diğer 9 mağazamda da aynı kafeyi açacağım’ dedi.

Fotoğraf altı isimler: Ömer Seval’in yakın arkadaşları Seda Gülmez, Destan Akın, Banu Ezer, Berrin Karanis ve Aylin Arasıl Nişantaschi Coffee’nin menü tadımına katılanlar arasındaydı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder