Bekir Saçar Konakta sürpriz parti
HABERİ PAYLAŞ

Konakta sürpriz parti

Haberin Devamı

Konakta sürpriz parti

Güzelliği, sosyal yaşamı, cesur dekolteli kıyafetleri ve yaşadığı aşklarla adı magazin dünyasının gündeminden düşmeyen Ivana Sert beş aydır İzmirli turizmci Sezer Dermenci ile aşk yaşıyor. Sevgilisi Sezer’den ayrı kalmamak için İstanbul’daki yaşamını bırakıp Urla’ya yerleşen İvana, önceki gece 42 yaşına bastı. Sezer Bey sevgilisinin doğum günü şerefine, sahibi olduğu butik otel Ayşe Hanım Konağı’nda pandemi kurallarına uygun 10 yakın arkadaşının katıldığı sürpriz bir doğum doğum gününü kutlaması düzenledi. Kutlama gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Konakta sürpriz parti

Asi şapkalı güzel cadı

2017’den beri Los Angeles’ta yaşanan Begüm Şen pandemi dönemi başlayınca Amerika’dan Türkiye’ye dönmüştü. Geçen hafta eşi Adnan ve oğlu Can ile Beverlyl Hills’teki evine dönen Begüm Şen ayağının tozuyla Amerikalı bir arkadaşının kızları Alya ve Mila için düzenlediği Cadılar Bayramı konseptli doğum günü partisine katıldı. Begüm Şen pembe peruğu ve 1950’lerde Marlon Brando ile moda olup motosikletçi asi gençlerin simgesi haline gelen deri şapka ile gecenin en dikkat çeken isimlerindendi. Cadılar Bayramı ‘Halloween’ kutlamaları 31 Ekim de başta Amerika olmak üzere birçok batı dünyası kutlanmaya başlar ve uzunca süre devam eder.

Konakta sürpriz parti

Işıl Reçber kutlamalara doyamadı

Fenerbehçe, Beşiktaş ve milli takımın efsane kalecisi Rüştü Reçber’in eşi Işıl Hanım şıklığı ve zarafetiyle sosyetenin en havalı hanımlarından biri. Gittiği yerde dikkatleri üzerine çekmeyi çok seven Işıl Hanım geçen hafta 44 yaşına girdi. İlk kutlamayı ailesi ile evinde yapan Işıl Hanım daha sonra art arda Nişantaşı Gizia Brasserie, Sunset Grill & Bar, Bebek Lucca ve Alancha Restaurant’da arkadaşlarıyla 4 kutlama daha yaptı. Rüştü Reçber geçen nisan da koronavirüs’e yakalanıp hastanede tedavi görmüştü. Anlaşılan o ki Işıl Hanım Covid-19’dan hiç korkmuyor.

Konakta sürpriz parti

Sıradaki haber yükleniyor...
holder