Bekir Saçar Lucca dün gece açıldı
HABERİ PAYLAŞ

Lucca dün gece açıldı

İstanbul eğlence hayatının en popüler mekanı Lucca, Covid -19 salgını başlayınca geçen martta kapanmıştı. Sosyete, sanat ve iş dünyasının ünlülerinin vazgeçilmez adresi olan Lucca yenilenmiş dekorasyonu ve pandemi önlemleriyle dün gece kapılarını misafirlerine yeniden açtı.

Lucca dün gece açıldı

Lucca'nın yeni barı

Lucca dün gece açıldı

İç mekanda masalar şeffaf paravanlarla ayrılıyor.

Lucca dün gece açıldı

Dış oturma grubu.

Lucca dün gece açıldı

Yan dış mekan.

Açılış öncesi mekanın sahibi Cem Mirap ile Lucca’da buluştuk bana yeni Lucca’yı gezdirip yenilikleri ve önlemlerini anlattı.

Daha az misafir kabul edeceğiz

Lucca dün gece açıldı

Cem yeni mekanla ilgili şunları söyledi:

Haberin Devamı

Dekorasyonu baştan aşağı yenileyip daha ferah bir hale getirdim. Pandemi kurallarını bir tık daha üste çekip her türlü önlemi fazlasıyla aldık. Mutfak ile salon arasındaki açık alanı kapattık. İç ve dış mekandaki masa sayısını azaltıp şeffaf paravanlarla ve bitkilerle masaları birbirinden ayırdık. Barımızın çevresine ve aralarına koyduğumuz tropik ağaç ve bitkilerle barın kullanım alanını daralttık. Mekana her daim yüzde 100 oksijen veren bir havalandırma sistemi yaptırdım. Dış mekandaki oturma grubumuzu bitkilerle kaldırımdan ayırarak izole etik. Çalışanlarımızın tamamı eldiven ve maske ile servis yapacaklar.

Nusr-Et Maçka’da açılıyor

Lucca dün gece açıldı

Et tuzlama hareketi ve Saltbae adıyla dünyada fenomen haline gelen Nusret Gökçe’nin Türkiye, Miami, Dubai, New York ve Mikonos’ta 15 et lokantası vardı. Nusret Gökçe 16’ncı şubesini önümüzdeki hafta Maçka’daki Park Hyatt Otel’in giriş katında açacak.

Lucca dün gece açıldı

Nusret, bu köşede açılacak.

Nusret Gökçe Park Hyatt Otel’i geçen yıl ortağı Ferit Şahenk’ten 50 milyon Euro’ya satın almıştı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder