Bekir Saçar Nazım'ın Vera'sı Ozan'ın Hera'sı
HABERİ PAYLAŞ

Nazım'ın Vera'sı Ozan'ın Hera'sı

Büyük şair Nazım Hikmet, Rusya’da sürgün hayatı yaşarken tanışıp aşık olduğu Vera Tulyakova sayesinde tekrar canlanır, eski coşkusu geri gelir, edebiyat dünyasına yüzlerce yeni şiir kazandırırdı. Aranjör, besteci ve DJ Ozan Doğulu da Hera Aslan ile flört etmeye başladıktan sonra deli dolu, çılgın ve asi kişiliğini bir kenara bırakıp romantik bir aşık olup çıktı. Hatta sevgilisine şarkı bile yazdığı kulağıma geldi. Bodrum’da Hera ile yaşayan başarılı müzisyen, sahilde kumlara sevgilisinin adını yazıp bu fotoğrafı çektirdi. Dostları Ozan’a “Nazım’ın Vera’sı varsa Ozan’ın da Hera’sı var” diye takılıyor.

Haberin Devamı

Sosyal mesafeli kutlamayı öğrenenler

Aralık ayının ilk haftasında iş ve şov dünyasında meğer ne çok doğan varmış. Türkiye’nin en prestijli reklam ajansı dDf’in (Dream Design Factory) ortağı Esra Ekmekçi, Dice Kayek markasının yaratıcısı Ece Ege, Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, bu hafta doğan ünlülerden bazıları. Esra Ekmekçi, Ece Ege, Yasmin Erbil, Neslişah Alkoçlar Düzyatan doğum günlerini evlerinde birkaç aile üyesiyle, abartısız, üç beş kişiyle kutladı. Neslişah, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Sizlerin desteğiyle bugün iyilik günü olsun. Bana hediye almak yerine otizmli çocukların eğitimine katkıda bulunun” mesajını yayınladı. Bravo Neslişah!

Hayırlı olsun alışverişi

Demet Şener Küpeli, modacılığa soyunup 10 ay önce Nişantaşı’nda kendi adını verdiği bir mağaza açmıştı. Pandemi dönemi Demet’i teğet geçti, krizden hiç etkilenmedi. Hatta millet birer birer dükkanları kapatırken o geçen hafta aynı semtte ikinci butiğini açtı. Evime komşu olan butikte her gün ünlü simaları görüyorum. Önceki gün de Hakan Akkaya, Selin Ciğerci ve Cihan Şensözlü, Demet’e hayırlı olsun ziyaretine geldi. Selin Ciğerci’nin yaptığı alışveriş poşetleri otomobilinin bagajına zor sığdı.

Yeni yıl hazırlıkları başladı

Yılın son ayına girmemizle birlikte kış ve yeni yıl heyecanı başlar. Yeni kararlar, yeni umutlar, yepyeni dileklerle, eski yıla veda edip yeni yılı karşılamaya odaklandığımız bu ayda çoğumuzu yılbaşı ağacı süsleme heyecanı sarar. Sosyeteden, ağacını süsleyen ilk isim Hande Acar Demir oldu. Önceki gün kızları Masal ve Mavi’yle Noel ağacını süsleyip, ağacın altına da yeni yıl hediye paketlerini yerleştirdi.

Haberin Devamı

Zehra’nın golf aşkı

Bir dönem İstanbul’un en çapkın isimlerinden biri olan, futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu’nun bugün hayatta olmayan babası Prof. Dr. Hüseyin Kaya Çilingiroğlu, golf sporuna gönül veren değerli isimlerden biriydi. Golf aşkı, babasından Kaya Çilingiroğlu’na geçti. 35 senedir golf oynayan Çilingiroğlu, bu sporu kızı Zehra’ya da aşılamış. Baba kız hafta sonları birlikte Kemer Country Club’a gidip golf oynayıp stres atıyor.

Karantinadan doğaya kaçış

Pandemiden dolayı sokağa çıkma yasaklarının başladığı şu günlerde çoğumuz vaktimizi evlerimizde geçiriyoruz. İnsanlar evde geçirdikleri vakitlerini kişisel gelişimle değerlendirmeye çalışırken, doğa da kendini yeniliyor. Sosyete, sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri sokağa çıkma yasakları biter bitmez soluğu parklarda ya da ormanlarda alıp koşuyor, spor ve meditasyon yapıyor. Oyuncu Tuba Ünsal çocukları Sare ve Mert Civan, Akasya Asıltürkmen, Eda Taşpınar ve Aslı Üstünkaya buldukları her fırsatta kendilerini doğa ananın kollarına atan ünlülerden bazıları.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder