Bekir Saçar Onlar için deniz sezonu bitmedi
HABERİ PAYLAŞ

Onlar için deniz sezonu bitmedi

Ünlü oyuncu Naz Elmas, Aralık 2019’da evlendiği iş insanı Erol Özmandıracı ile geçen yazı ve pandemi dönemini Akdeniz ve Ege’nin en güzel koylarında geçirdi.

Onlar için deniz sezonu bitmedi

Cennet koylardan sonra kalabalık şehir yaşamına ayak uyduramayan çift bu hafta sonunu Göcek’in meşhur Bedri Rahmi Koyu’nda demirli olan yatlarında aldılar.

Onlar için deniz sezonu bitmedi

Çiçeği burnunda çift baş başa denize girip sessiz, sakin ve huzurlu hafta sonu geçirdi.

Rüyaları gerçek oluyor

1990’da kurduğu Magic Life ile otel işletmeciliğinde devrim yapıp turizme bambaşka bir soluk getiren Dr. Cem Kınay, turizm dünyasında yeni bir sayfa açıyor.

Haberin Devamı

Onlar için deniz sezonu bitmedi

Kınay’ın "Eşim Elif ile benim hayalim" dediği proje için start verdi. Duayen turizmci sağlıklı ve daha iyi yaşam, şifa, muhteşem lezzetler, huzur, özgürlük, enerji ve 5 duyuyu yeniden keşfetmek isteyenler için Kaz Dağları’nda 8 lüks villa ve 8 lüks odalı butik otelden oluşan ’Gaia' (mitolojide dünyayı temsil eden ilk tanrıça) adını verdiği çiftliği kurmak için kolları sıvadı. Projenin tasarımcısı kişiye özel ve özgün mücevher tasarımcısı Dilara Karabay.

Kapıya teslim sushi servisi

Onlar için deniz sezonu bitmedi

Koronavirüs (Kovid-19) salgını kapsamında alınan yeni önlemlerle birlikte restoran ve lokantalar sadece paket servis ya da ‘gel-al’ hizmeti vermeye başladı. Evinden çıkmak istemeyenler pizza, pide ve lahmacuna hücum ediyor.

Onlar için deniz sezonu bitmedi

Barış Tansever

Dünya mutfağının seçkin lezzetlerini sunan Sunset&Grill-Bar’ın sahibi Barış Tansever, sadece bu döneme için evlere özel sushi servisi vermeye başladı. Siz de benim gibi Japon mutfağı düşkünüyseniz sushileriniz evinize ya da işyerinize yüzde otuz indirimli gönderiliyor. Meraklısına duyurulur.

Playboyun kızı oyuncu oldu

Onlar için deniz sezonu bitmedi

Bir dönem İstanbul sosyetesinin en hızlı playboyu Siret Derman ile Benin Kesici’nin Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi, Sinema ve TV bölümü öğrencisi olan18 yaşındaki Mina, doğal güzelliği ve kusursuz fiziğiyle Z kuşağının en popüler isimlerinden biri oldu. Mina, geçen Cumartesi günü Kanal D’de ilk bölümü yayınlanmaya başlayan “Bir Annenin Günahı” adlı dizide usta oyuncu Özge Özberk’in kızı ve Netflix dizisi Aşk 101’deki performansıyla ünlenen Mert Yazıcıoğlu’nun kız kardeşi “Zehra” karakterine hayat vermeye başladı.

Haberin Devamı

Onlar için deniz sezonu bitmedi

Mina, önümüzdeki yaz Los Angeles’a oyunculuk eğitimi almaya gidecek.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder