Bekir Saçar Pastanede sade kutlama
HABERİ PAYLAŞ

Pastanede sade kutlama

Önceki gün öğle saatlerinde Kuruçeşme’de meşhur eski Dolçe Pastane’nin yerinde Büşra Sevinç’in açtığı Lux Bakery’e uğradım. Anneli kızlı on kişinin neşe içinde gülüp sohbet ettiğini gördüm. Ben alışverişimi yaparken doğum günü şarkısı çaldı. Gruba dikkatli bakınca eski manken ve oyuncu Emine Ün’ü gördüm. Eski eşi Emre Kınay’dan olan kızı Duru 17 yaşına girmiş, onun kutlamasını yapıyorlarmış. Emine ile ayak üstü sohbet ettik. ‘Pandemi döneminde olduğumuz için adet yerini bulsun diye kızımın 5 yakın arkadaşı ve anneleriyle buraya geldik. Kutlamamızı yaptık şimdi evimize döneceğiz’ dedi.

Haberin Devamı

Pastanede sade kutlama

Solda Duru Kınay ve annesi Emine Ün. Sağda Büşra Sevinç.

Dünya markası nasıl olunur?

Dünyanın en prestijli markalarından biri olan Armani, 1975’te Giorgio Armani ve Sergio Galeotti tarafından kuruldu. Marka, Armani Exchange, Armani Junior, Armani Casa, Giorgi Armani, Armani Colesioni, Emporio Armani ve AJ gibi markalarıyla ürettiği hazır giyim, iç giyim, ev tasarımları, gözlük, parfüm ve aksesuar satıyor.

Pastanede sade kutlama

Dünya üzerinde 2.000’den fazla mağazası olan 86 yaşındaki Giorgio Armani’nin bu fotoğrafını bir arkadaşım Milano’daki mağazasının vitrinini yaparken çekmiş. Demek ki dünya markası böyle olunuyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder