Bekir Saçar Sarı sonbaharda tatil keyfi
HABERİ PAYLAŞ

Sarı sonbaharda tatil keyfi

Deniz, güneş tatili sadece yaz mevsiminde yapılır diye bir kural yok ki. Pandemi nedeniyle kalabalıktan uzak, sakin ve huzurlu tatil yapmak isteyen bazı ünlüler tatil için sonbaharı tercih ettiler. Oyuncu Aybüke Pusat, Gözde Kansu, Ece Uslu ve popçu Sıla Gençoğlu ekim de tatile yapmayı seçen ünlülerden bazıları. Sinema ve sahnelerin ünlü yıldızları yaprakların sarıdan turuncuya, çeşit çeşit renge büründüğü, hem güneşin sıcaklığının hem de rüzgarın serinliğinin yüzlerine vurduğu Ege ve Akdeniz sahillerinde sakin, tatilin keyfini çıkarıyorlar.

Haberin Devamı

Sarı sonbaharda tatil keyfi

Pop müziğin ünlü ismi Sıla Gençoğlu, yakın arkadaşı Gözde Kansu ve reklamcı Meltem Acar Yücesoy ile Dilara Endican’ın Marmaris Söğüt’teki butik oteli Barba Saranda da tatildeler.

Sarı sonbaharda tatil keyfi

Miss Turkey 2014 üçüncüsü, oyuncu Aybüke Pusat yakın arkadaşları Önem Günal ve Gamze Okutucu ile Kekova da kız kıza sonbahar tatili yapıyor.

Sarı sonbaharda tatil keyfi

Oyuncu Ece Uslu yaz başından beri Çeşme’de tatil yapıyordu. Büyük şehir kalabalığına karışmak istemeyen Ece tatilini kasım sonuna kadar uzattı.

Zayıflama kamplarına koşan ünlüler kim?

Yaz tatillerinde umursamadan yediğimiz lezzetli atıştırmalıklar, yağlı yiyecekler, hamur işleri, tatlılar, dondurmalar ve bol kalorili içecekler hepimize kilo olarak geri döndü. Eğlenceli yaz tatilini bitirip sonbaharda evine dönen ünlüler, yaz boyunca aldıkları fazlalıklardan kurtulmak için soluğu ya zayıflama kamplarında ya da spor salonlarında almaya başladı. Oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, Aslı Bekiroğlu, Hazal Filiz Küçükköse ve sosyetik güzel Alara Koçibey şimdilerde günlerinin büyük bölümünü spor salonlarında, zayıflama kamplarında yaz kilolarından kurtulmak için çaba harcayarak geçiriyor.

Sarı sonbaharda tatil keyfi

Tatil sürecinde aldığı kilolarından rahatsız olan Oğuzhan Koç şimdilerde günlerinin büyük zamanını Levent’teki “TSYD” Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin spor salonunda kick boks yaparak geçiriyor.

Sarı sonbaharda tatil keyfi

Oyuncu Aslı Bekiroğlu sevgilisi Can Koçkan ile dört aydır Ayvalık, Bodrum ve Çeşme üçgeninde tatil yapıyordu. Geçen hafta İstanbul’a dönen güzel oyuncu eski formunu yakalamak için spor salonundan çıkmıyor.

Haberin Devamı

Sarı sonbaharda tatil keyfi

Oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, popçu Emel Müftüoğlu ve sosyetik güzel Alara Koçibey form tutmak ve detoks yapmak için Bodrum’daki sağlıklı yaşam oteli Vitalica Wellness’ta kampa girdiler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder