Bekir Saçar Silikon ve dolgu yaptıran ünlüler panikte
HABERİ PAYLAŞ

Silikon ve dolgu yaptıran ünlüler panikte

Amerikalı bir şirketin Covid-19’a karşı ürettiği aşının yan etkileri incelendi. Araştırmaya göre, bu aşı silikon ve dolguları eritip etkisiz hale getiriyormuş. Kuaföre, kliniklere gidip vücutlarının ve yüzlerinin farklı yerlerine dolgu yaptırıp silikon taktıran sosyete ve şov dünyasının ünlü isimleri bu haberi duyunca kara kara düşünmeye başladı. Bartu Küçükçağlayan ile Melikşah Altıntaş’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı ‘Mücbir Sebepler’ adlı programlarında da bu konu konuşuldu. Programa katılan şarkıcı İrem Derici "4 bin euroluk memelerimi söndüreceğime gururla Covid-19’dan naşlarım, yani kaçarım" dedi. Programa konuk olan sunucu Enis Arıkan da "Benim yüzüm gözüm her yerim dolgu. İnşallah aşı yaptırınca başıma bir şey gelmez. Allahtan bu dolgularımı bedavaya yaptırdım da param ziyan olmayacak" dedi.

Haberin Devamı

Süper şok yaşayanlar

Silikon ve dolgu yaptıran ünlüler panikte

Kimler mi bu ünlüler? Estetikler, dolgular ve silikonla daima genç ve güzel görünen 74 yaşındaki Ajda Pekkan, 76 yaşındaki Nebahat Çehre ve 68 yaşındaki Bülent Ersoy haber sonrası şoka girenlerin başında geliyor.

Silikon ve dolgu yaptıran ünlüler panikte

Genç ve güzel olmalarına rağmen silikon ve dolgularla gençliklerine gençlik, güzelliklerine güzellik katan Deniz Akkaya, Hande Ataizi, Seda Sayan, Sibel Can, Petek Dinçöz, Kuşum Aydın, Fatih Ürek, Yılmaz Morgül, Bülent Ersoy, Ebru Şallı, Gökçe Bahadır, Sinem Kobal, Serenay Sarıkaya, Ebru Gündeş, Hande Erçel, Almaida Abazi, Hande Demir, Dilan Çiçek Deniz, Merve Boluğur, Demet Şener, Emina Sandal, Gülşah Saraçoğlu ve Hilal Altınbilek gibi daha onlarca ünlü var.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder