Bekir Saçar Sosyetik hanımlar klip oyuncusu oldu
HABERİ PAYLAŞ

Sosyetik hanımlar klip oyuncusu oldu

1 - Sosyetik hanımlar klip oyuncusu oldu

Sosyetik hanımlar klip oyuncusu oldu

Tarihçi, seyahat yazarı, profesyonel rehber ve konuşmacı Saffet Emre Tonguç dün 56 yaşına girdi. Tonguç doğum günü için söz ve müziğini kendisinin yazdığı ‘Baharda Gel’ isimli şarkıya klip çekip YouTube’da yayınladı. Klibinin fonunda çok sevdiği İstanbul’u kullanan Saffet’in klibinde yakın arkadaşı Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, 70’lerin ünlü şarkıcısı Ajda Pekkan’ın kardeşi, Semiramis Pekkan ve modacı Siren Ertan rol aldı.

Sosyetik hanımlar klip oyuncusu oldu

Ünlü tarihçi ve rehber yayınlandığı klibin gelirini Tohum Otizm Vakfı’na bağışladı. Ben şarkıyı ve klipi çok sevdim Sizde vakfa destek olmak isterseniz Youtube’dan izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

2 - Siyahların kadınının acı günü

Sosyetik hanımlar klip oyuncusu oldu

Ünlü moda tasarımcısı Neslihan Yargıcı’nın annesi Selma Hanım dün gece sabaha karşı Bodrum Yalıkavak’taki evinde vefat etti. 92 yaşındaki Yargıcı 3 ay önce Makula dejenerasyonu olarak bilinen sarı nokta hastalığına yakalanıp iki gözün görme yetisini kaybedince hayata küsüp yatağından çıkmaz olmuştu. Cuma günü iş için otomobiliyle Selanik’e giden Neslihan Yargıcı annesinin ölümünü orada öğrendi. Karantinada olduğu için de Türkiye’ye de dönemeyen Neslihan’ın annesi Selma Hanım’ın cenazesini oğlu Alican Yargıcı bugün Yalıkavak mezarlığına defnedecek.

3 - Deniz sezonunu erken açtılar

Sosyetik hanımlar klip oyuncusu oldu

İş insanı Erol Özmandıracı ile 15 Aralık 2019’da evlenen oyuncu Naz Elmas pandemiden dolayı geçen yazı eşinin Göcek’teki lüks yatında geçirmişti. Bu kış teknelerini karaya çıkarmayan çift her fırsatta Göcek’e gidip tatil yapıyor. Özmandıracılar geçen hafta sonunu yine Göcek’telerdi. Tarih 28 Şubat’ı göstermesine rağmen soğuğa aldırmadan denize girip ilkbahar sezonunu açtı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder