Bekir Saçar Tatil dönüşü şehir etkinlikleri
HABERİ PAYLAŞ

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Pandemi kuralları, yasaklar derken koca yazın nasıl geçtiğini anlamadık. Eylül, hem sonbahar hem de tatil beldelerinden şehre dönüş demek. Dünyanın en hareketli şehirlerinden biri olan İstanbul’da hayat bıraktığınız yerden devam ediyor. Canlanan, hareketlenen İstanbul gecelerinde sosyal mesafenin gözetildiği konser ve gösteri etkinliklerinde kaybolmak istiyorsanız, işte serin serin esen sonbahar rüzgarı eşliğinde takip edebileceğiniz etkinlikler.

1- Barbaros

Ortaköy’deki Four Seasons Hotel’in Moonlight by Bosphorus adlı gece kulübünde bu gece Barbaros sahneye çıkıyor. Barbaros’un poptan operaya, cazdan dünya müziğine uzanan oldukça zengin bir repertuvarı var.

Haberin Devamı

2 - TuzBiber

Türkiye'de stand-up komedi kültürünün yaygınlaşmasını amaçlayan komedi kulübü TuzBiber, bu gece Zorlu PSM Amfi’de!

3 - Birsen Tezer

Türkiye’nin yetiştirdiği en özel seslerden biri olan Birsen Tezer, bu gece Swissotel the Bosphorus’un Sultan Korusu’nda büyülü sesiyle sevenlerine harika bir müzik ziyafeti çekecek.

4 – Redd

2005 yılından bu yana yedi albüm ve pek çok hit şarkıya imza atan, rock müzik dünyasında farklı bir yere sahip olan Redd yarın Zorlu PSM'de.

5 - İstanbul Caz Festivali

İstanbul Caz Festivali 4 Eylül de başladı. Festivalin bu ayki programı şöyle:

  • Islandman, Tuğçe Şenoğul, Guguo, bugün 18.30’da Feriye'de,
  • Kardeş Türküler ve konuklar Tuluğ Tırpan & Elina Duni - Andalusia Trio, yarın 20.00’de İstanbul Açık Hava Gösteri Merkezi Kuruçeşme’de,
  • Bilal Karaman’s MANOUCHE A LA TURCA feat. Muhammed Yıldırır & Ramazan Sesler, Büşra Kayıkçı, 11 Eylül Cuma, 20.00’de İstanbul Açık Hava Gösteri Merkezi Kuruçeşme’de
  • Jülide Özçelik, Bilge Günaydın Quintet “Daydream, 14 Eylül Pazartesi, 20.00’de The Marmara Esma Sultan Yalısı’nda dinleyebilirsiniz.

6 – Ali Poyrazoğlu

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu, farkı yaratan insan üstüne tek kişilik stand-up gösterisi 'Ödünç Yaşamlar'ı 15 Eylül gecesi Uniq İstanbul Açıkhava Sahnesi’nde sergileyecek.

7 - Bülent Ortaçgil

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

1974 yılında çıkardığı 'Benimle Oynar Mısın?' adlı ilk albümünden beri sesi ve şarkılarıyla milyonlarca insanı etkileyen Bülent Ortaçgil, 17 Eylül gecesi Zeytinburnu Fişekhane Taş Meydan'da sevenleriyle buluşacak.

8 – Harem Kabare

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Okan Bayülgen’in yazıp yönettiği, Özge Borak, Ezgi Çelik, Beste Tok, Ödül Turan, Gizem Dinç ve Aybüke Albere ile birlikte oynadığı 'Harem Kabare' adlı oyunu 17 Eylül gecesi Maslak Uniq Açıkhava'da izleyebilirsiniz.

9 - Kral Lear

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Hem aktör hem çevirmen kimliğiyle yoğun bir Shakespeare mesaisi olan Haluk Bilginer, bu kez 'trajedisini kendi elleriyle çizen' Kral Lear’a bürünüyor. Bilginer hayranıysanız 17 Eylül gecesi Fişekhane Taş Meydan'da izleyebilirsiniz.

10 - Kaan Sekban Saçmaları

10 yıl boyunca kurumsal hayatta beyaz yakalı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp plaza hayatına veda eden Kaan Sekban, beyaz yakalı yaşamın ve ofis hayatının en saçma yönlerini kendine has mizahıyla 17 Eylül gecesi Küçük Çiftlik Park’ta paylaşacak.

Haberin Devamı

11 – Teoman

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Rock müziğin sevilen isimlerinden Teoman, 17 Eylül akşamı İBB Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

12 - Murat Boz

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Pop müziğin sevilen isimlerinde Murat Boz 18 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde olacak.

13- Amfi’de!

Pera Müzesi’nden ‘Kadın Hikâyeleri Pera Film’ ve ‘5 Harfliler’ iş birliğiyle düzenlediği ‘Göz Hizası’ film programının ilk gösterim “Dünyadaki tüm kadınlara” ithafıyla 19 Eylül’de Pera Müzesi Oditoryumu’nda ücretsiz izleyebilirsiniz.

14 - Genco Erkal

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Ülkemizde oynanan ilk tek kişilik oyun olan Nikolay Gogol’un sevilen öyküsü ‘Bir Delinin Hatıra Defteri’ni Genco Erkal 50 yıl sonra 21 Eylül gecesi Maslak Uniq Açıkhava'da yeniden oynayacak. Usta tiyatrocu, 22 Eylül gecesi aynı sahnede Nazım Hikmet’in ölümünün 54. yıldönümü için uyarlayıp yönettiği ‘Yaşama Dair’ adlı oyununu Tülay Günal ile birlikte sahneleyecek. Piyano ve viyolonsel eşliğinde oynanacak oyunda, Fazıl Say ve Zülfü Livaneli, Nazım Hikmet şarkılarını seslendirilecek.

Haberin Devamı

15 - Kalben

Geçtiğimiz mart ayında çıkardığı üçüncü albümü ‘Kalp Hanım’ ile büyük beğeni toplayan yeni nesil şarkıcı ve söz yazarı Kalben, 24 Eylül gecesi Zorlu PSM’de!

16 - Yıldız Tilbe

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Fantezi müziğin sevilen ismi Yıldız Tilbe, 25 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde olacak.

17 - Mustafa Sandal

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Türk pop müziğin sevilen isimlerinden Mustafa Sandal 26 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu sahnesinde, geçmişten bugüne en sevilen şarkılarını seslendirecek.

18 - Tiamat

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Gotik metal müziğiyle büyük beğeni toplayan Tiamat, 20 yıl aradan sonra yeniden sahnelerde. Johan Edlund önderliğindeki grup, 25 yılı aşkın süre önce çıkarttıkları eskimeyen “Clouds” ve “Wildhoney” albümlerinin şarkılarını 27 Eylül Pazar gecesi Zorlu PSM’de yorumlayacak.

19 - Rutkay Aziz

Tiyatro ve sinema dünyasının usta oyuncularından Rutkay Aziz’in yönettiği ve Dolunay Soysert ile birlikte oynadığı ‘Güneyli Bayan’ adlı oyun, 28 Eylül gecesi Uniq Açıkhava da sahnelenecek.

20 - Koray Avcı

Tatil dönüşü şehir etkinlikleri

Bestekar, müzisyen, söz yazarı ve yorumu Koray Avcı, 29 Eylül akşamı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda olacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder