Bekir Saçar Trafik sorununu scooter’la çözen ünlüler
HABERİ PAYLAŞ

Trafik sorununu scooter’la çözen ünlüler

İstanbul, 16 milyon nüfusuyla Türkiye’nin en kalabalık şehri. Kentin en büyük sorunu da tabii ki yoğun trafik. Gidecekleri yere zamanında ulaşmak isteyen oyuncu Özge Özpirinçci ile İrem Sak bu trafik sorununu elektrikli scooter’la çözmüşlerdi. İrem ile Özge, evlerinin çevresindeki gidecekleri yere otomobil ya da taksi ile değil scooter’la gidip geliyor. Oyuncu Arzum Onan’da bu akıma katılan son ünlü. Ünlü oyuncu yaşadığı bölge çevresindeki ulaşım sorununu yeni aldığı scooter’la çözüyor.

Trafik sorununu scooter’la çözen ünlüler

Özge Özpirinçci, İrem Sak, Arzum Onan

Haberin Devamı

Kamp ateşinde hafta sonu tatili

Son yılların yükselen trendi kamp tatil anlayışı COVID-19 ile birlikte hızlı bir yükselişe geçti. Doğa aşığı oyuncu Pınar Altuğ ile eşi Yağmur Atacan hem kalabalıktan uzak sakin bir tatil yapmak, hem de kızları Su’ya doğa sevgisini aşılamak için geçen hafta karavanlarıyla Düzce’nin Pürlenli Yaylası’na gitti. Gündüzleri doğada yürüyüşler yapıp yaban meyveleri toplayan Atacan Ailesi hava kararınca da kamp ateşi etrafında toplanıp yemek yiyip, sohbet edip gecelerini renklendirdiler.

Trafik sorununu scooter’la çözen ünlüler

Çiftlikte hasat zamanı

Manken, şarkıcı ve oyuncu Tuğba Özay İstanbul’un kalabalığından, trafiğinden ve yoğun iş koşuşturmasından bunalınca soluğu Antalya’nın Manavgat ilçesindeki çiftliğinde alıyor. Zeytin, portakal, limon üretimi dışında organik tarım da yapan Tuğba şu günlerde, beldenin çiftçi hanımlarıyla birlikte zeytin hasadı yapıyor. Özay, topladığı zeytinlerden kendi ismini verdiği zeytinyağı ve sabunlar üretip organik ürün satan mağazalara satıyor.

Trafik sorununu scooter’la çözen ünlüler

Sıradaki haber yükleniyor...
holder