Bekir Saçar Ünlüleri buluşturan sergi
HABERİ PAYLAŞ

Ünlüleri buluşturan sergi

Bakır ve tombak ustası Ersin Kalaycı’nın eserlerinden oluşan ‘Madenin İhtişamı’ sergisi, Çiğdem Simavi himayesinde, Üsküdar Kültür Merkezi Nevmekan Sahil’de açıldı. İş ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin bir araya geldiği davete katılanlar arasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç da vardı. Gece boyunca maskesini yüzünden hiç çıkarmayan Ali Bey geceye annesi Çiğdem Hanım’a destek olmak için katıldığını söyledi.

Bitmek bilmeyen doğum günü kutlamaları

Ünlüleri buluşturan sergi

Şıklığı, zarafetiyle ve bitmek tükenmeyen enerjisiyle magazin basının gözdesi olan Heves Ekinci‘nin geçen hafta doğum günüydü. İlk kutlamayı 10 kişilik arkadaş grubuyla Urla’da yaptı. Hemen ardından da Alaçatı'da bir kutlama daha yapıp İstanbul’a döndü, burada da art arda üç kutlama yaptı. Heves Hanım son kutlamayı da önceki gece Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Semahat Arsel ile birlikte Hasköy Rahmi Koç Müzesi içindeki Halat Restoran'da yaptı. Rahmi Koç’un ablası Semahat Hanım 93 yaşına girdi. Üç torunu olan Heves Hanım yaşını herkesten saklıyor. Küçük gruplar halinde yapılan kutlamalar bu ay boyunca kadar sürecekmiş.

Haberin Devamı

Emre Karabacak da koronavirüse yakalanmış

Her gün iş, siyaset, spor ve magazin dünyasının ünlülerinin de koronavirüse yakalandığı haberini alıyoruz. Oyuncu Irmak Ünal’ın 2010’da evlenip 2017’de boşandığı iş insanı Emre Karabacak da geçen hafta koronavirüse yakalanmış. Şimdi evinde karantinada olan Emre’nin sağlığı her geçen gün daha da iyiye gidiyormuş.

En taze aşk

Kenan Doğulu’nun eski vokalisti Cem Öcal bir dönem şov dünyasının hızlı çapkınlarındandı. Ünlü oyuncu Senem Çelik ile büyük aşk yaşayan Cem daha sonra Özlem Tekin ile evlenmiş, üç yıl sonra da boşanmıştı.

Ünlüleri buluşturan sergi

Cem Öcal, Kenan Doğulu’ya vokalistlik yaptığı yıllarda oyuncu Senem Çelik ile aşk yaşamıştı. Cem ile Senem şimdi çok iyi dostlar ve hala görüşüyorlar

Ünlüleri buluşturan sergi

Cem Öcal ile Özlem Tekin 2008’de evlenmiş, üç yıl sonra da boşanmışlardı. Müziğe ara veren Özlem, Milas’ın bir köyünde köpekleri, eşekleri ve atlarıyla mütevazı bir yaşam sürüyor.

Uzun zamandır Bodrum da yaşayan Cem’e Nişantaşı’ndaki City’s de rastladım. Yanında da Kara Para Aşk, Diriliş Ertuğrul, Fetih 1453 ve Erkenci Kuş gibi birçok dizi ve filmde oynayan güzel oyuncu Dilek Serbest vardı.

Haberin Devamı

Ünlüleri buluşturan sergi

Cem ile Dilek’in (yukarıda) aşkları henüz çok yeniymiş. Dilerim aradıkları mutluluğu birbirlerinde bulurlar.

‘Sevgili değil sıkı dostuz’

Ünlüleri buluşturan sergi

Berk Suyabatmaz önceki gece Bebek Otel’de yemek yediği Cansu Melis Karakuş ve arkadaşını otomobiliyle evlerine bıraktı.

İş insanı Berk Suyabatmaz ile Best Model Turkey 2014 birincisi manken ve oyuncu Cansu Melis Karakuş ile aşk yaşadığı dün magazin dünyasına bomba gibi düştü. Haberi okur okumaz çok yakından tanıdığım Berk ile Cansu’yu arayıp ‘Hayırlı olsun’ dedim. Berk de Cansu da iddiaları yalanladı. Berk "Cansu ile beni 5 yıl önce arkadaşım fotoğrafçı Nihat Odabaşı tanıştırmıştı. O günden beri sürekli konuşur ve görüşürüz. Önceki gece de Cansu ve bir arkadaşıyla yemek yedik. Restorandan çıkışında fotoğraflarımızı çektiler. Cansu ile aramızda aşk değil çok iyi bir dostluk var" dedi.

Ünlüleri buluşturan sergi

Burcu Esmersoy Mayıs 2018’de Berk Suyabatmaz ile New York Türk Konsolosluğu’nda evlenmişti. Çift Eylül 2019’da boşandı.

Haberin Devamı

Berk, geçen yıl eşi Burcu Esmersoy’dan boşandıktan sonra Berrak Tüzünataç ile flört etmişti.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder