Bilal Emin Turan Broşür ucuzluğu
HABERİ PAYLAŞ

Broşür ucuzluğu

Market alışverişini hesaplı hale getirebilirsiniz. Bunun için ille de alacağınız ürünün miktarını ya da ağırlığını azaltmanız gerekmiyor. Ülke genelinde şubesi olan zincir marketlerin broşürleri ve katalogları her hafta bütçe dostu fırsatlar sunuyor...

KISMADAN TASARRUF

Maliyetler ve mevsimsel etkilerle son aylarda birçok üründe fiyat artışının olduğu görüldü. Market fiyatları da buna dahil. Çoğu kişi ister istemez alışverişin daha hesaplı yollarını aramaya başladı. Tasarruf bilincinin her geçen gün artıyor olması da bunda etkili. Ancak tasarruf yaparken temel ihtiyaçlardan kısıntıya gitmemek önemli. Bu noktada indirimler öne çıkıyor.

Haberin Devamı

AVANTAJ MARKETLERİ

Özellikle Türkiye geneline yayılmış BİM, A101, ŞOK, Migros, Metro, CarrefourSA, KİM, Bizim Toptan, Koçtaş, Tekzen, Koçtaş gibi zincir marketler promosyonlarıyla ve indirimleriyle aile bütçesine önemli ölçüde katkı sağlayan indirim fırsatları sunuyor. Bu, rekabetin getirdiği bir sonuç aynı zamanda. Peki nasıl daha ucuza bulunur ve alınır?

BULUNMAZ FIRSATLAR

Vatandaş genelde ayağının alıştığı yere gidip, fiyatı bütçesine uyuyorsa alıyor. Ama aynı ürünü daha ucuza farklı bir markette bulmak mümkün. Bu yüzden indirimlerin sıkı takipçisi olmak gerekiyor. Tek tek tüm ürünlerin fiyatlarını ve gramajını kontrol etmek elbette mümkün değil. Bu nedenle haftalık veya aylık yayımlanan bültenler, broşürler ve kataloglar bulunmaz fırsat.

TAKİP EDİP ALIYORLAR

Teknoloji ve internet hayatımızın her alanını sarsa da özellikle emekli ve yaşlı vatandaşın tercihi broşürler. Hangi ürünün nerede ve ne zaman daha ucuza alınabileceğini bu yolla öğreniyorlar. Hatta alışverişlerini broşürlere göre ayarlayanlar var. İhtiyacı olan ürünlerden (örneğin; kıyma, yoğurt, peynir, şeker, ayçiçek yağı gibi) hangisi indirimdeyse o hafta o ürünü alan vatandaş, diğer hafta diğer ihtiyacını yine broşürdeki indirime göre karşılıyor.

'CEP'İNİZDE TAŞIYIN

Marketlerdeki indirimleri cep telefonlarından izlemek de basit. Apple Store veya Google Play’e girdikten sonra uygulama arama bölümüne; ‘indirim’, ‘aktüel ürünler’, ‘market indirim’, ‘neredekaça’, ‘eBroşür’, ‘Bi’aktüel’, ‘aktüel ürünler kataloğu’, ‘haftanın ürünleri’, ‘indirim sepeti’ yazıp size faydalı olan uygulamaları telefonunuza indirebilirsiniz. Bunun yanında marketlerin kendilerine ait resmi uygulamalarını da isimlerini yazıp aynı şekilde indirmenizde fayda var.

Haberin Devamı

ÖNE ÇIKAN BROŞÜRLER

☛ BİM-BİM Aktüel ☛ A101-Aldın aldın, haftanın yıldızları, çok al az öde. ☛ ŞOK-Evin ihtiyaçları Şok ucuz. ☛ MİGROS-Migroskop ☛ CARREFOURSA-Çiftlikten sofranıza, tatil için ne lazımsa, at sepete, Ramazan bereketi, gurme. ☛ KOÇTAŞ-Koçtaş’ta bu ay. ☛ METRO-Metro.

AYNI ANDA TÜM İNDİRİMİ GÖR

ÇOĞU HABERSİZ

En az yüzde 15-20 indirim imkanı sunan broşür ve katalogları tükenmediyse marketlerde bulmak mümkün. Büyük marketler günlük gazetelerde de indirimli sundukları ürünleri ilanlarla duyuruyor. Eğer 3-4 markette o hafta sunulan indirimleri yakalamak istiyorsanız teknolojinin nimetlerinden de yararlanmanızı öneririz. Sırf marketlerin indirimlerini bulmanızı sağlayacak internet siteleri mevcut. Bu uygulamalardan çoğu kişi habersiz.

Haberin Devamı

GÜNCEL SİTELER

Tek tek marketlerden indirim broşürlerini toplayamıyorsanız akakce.com, ebrosur.com, tiendeo.com.tr, neoldu. com, kampanyabul.org gibi internet sitelerinden o haftaki indirim kataloglarını tek tek takip edebilirsiniz. Ayrıca, indirimlerin ne zaman biteceğini de bu platformlarda takip etmeniz mümkün. İhtiyaçlarınızı da bu yolla planlayıp daha hesaplı bir şekilde karşılamış olursunuz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder