Bilgehan Can İlk derbi bu cumartesi
HABERİ PAYLAŞ

İlk derbi bu cumartesi

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Alanya'da 4-1 kazandı ama futbolu yine keyif vermedi. Zaten Aykut hoca da mutlu değildi. Çünkü bu hafta Beşiktaş derbisi var. Fener, iyi oynayıp 1-0 kazansaydı sanki daha bir motivasyon olacaktı. Beşiktaş karşısında en büyük artısı seyircisi olacak ama kısmen. Çünkü benim bildiğim Sarı-Lacivertli taraftarlar aylar öncesinden takımına küsmüştü.

GÜNEŞ KAZANAMIYOR!


Beşiktaş içeride dışarıda aynı...Takım da sistem de oturdu. Porto'dan sonra Konya'yı da geçtiler. Beşiktaş, şu an için her maçını farklı kazanan Galatasaray'dan da iyi takım bana göre. Şenol Güneş ve öğrencileri ne zaman, nerede ve ne yapacağı biliyor. Ancak istatistik denen bir şey var. Şenol hoca Kadıköy'de kazanamıyor. Çalıştırdığı takımların özellikle son 7 yılda Fenerbahçe'ye sahasında gol atamamış olmaları daha da bir ilginçlik. Cumartesi günü bakalım ne olacak?


BURSA CİM BOM'U BEKLİYOR


Galatasaray'ın Kasımpaşa karşısında zorlanacağı düşünülüyordu. Şu ana kadar karşılarına çıkan en dişli rakip olacak deniliyordu. Öyle olmadı işte...Kasımpaşa sanki 'bu maçta işimiz zor' düşüncesiyle oyuna 1-0 geride başladı zaten. Derbi haftasında Cim Bom'un rakibi Bursa olacak. Bursa deplasmanları zordur. Galatasaray'ın ikinci ciddi sınavında ne yapacağını göreceğiz.


2-2 KİMİN UMRUNDA


Haftanın maçı Başakşehir ile Trabzon arasında oynandı. 2-2 bitti de... Kim takar sonucu. Tribünde yaşanan 'terbiyesizlik' maçın da, skorun da, karşılıklı iyi futbolun da önüne geçti. Trabzonspor forması giymiş iki küçük çocuğun üzerinden formalarını çıkarttılar. Bunu yapanların işine son verilmiş. Ama o görüntüler hem o çocukların hem de tüm Türkiye'nin hafızasında kalacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder