Bilgehan Can Japon samuray
HABERİ PAYLAŞ

Japon samuray

Beşiktaş, zor geçeceği düşünülen Antalya deplasmanında şov yaptı. Cezalı Burak ve Quaresma'nın yokluğuna rağmen, hücumda hiç sıkıntı yaşamadı Beşiktaş. Kaybetse lider Başakşehir ile fark 14'e çıkacaktı. Bu da havlu atmak anlamına gelecekti. 6-2 kazandı, "Yarışta varım" dedi yeni bir sayfa açtı. Şampiyonluk yarışını son ana kadar kovalamaya devam edecek.

KAGAWA SÜPER BAŞLADI

Adem Ljajic yerini Kagawa'ya bırakana kadar gecenin yıldızıydı. 81'de girip, 19 saniye sonra müthiş bir golle klasını gösteren Kagawa, ikinci golü için de gecikmedi. Şimdi akıllardaki soru şu; 10 numarada kim oynayacak? Bunun cevabı tabiki Şenol hocada. Ama daha hareketli olan ve forvet arkasında gole daha yakın vuruşlara sahip olan Kagawa'nın formayı ilerleyen haftalarda kapması sürpriz olmaz. Ljajic'i kanatlarda da görebiliriz.

Haberin Devamı

Üst üste 3. maçında da gol atan Dorukhan (Akhisar, Erzurum) Dorukhan yine boş geçmedi. Atiba hem hücumda hem savunmada harika oynadı. Genç Güven, takıma ayak uydurdu. Beşiktaş için her şey harikaydı.

BEŞİKTAŞ İNANMIŞTI

Antalya için çok fazla söze gerek yok. 3-0'dan sonra moraller bozuldu. Soyunma odasında 'geri dönüş' için hamleler yapıldı, yetmedi. Bu maçta galibiyete yürekten inanmış Beşiktaş'ı yenmek gerçekten zor işti. Ellerinden geleni yaptılar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder