Bilgehan Can Kara Kartal uçuşta
HABERİ PAYLAŞ

Kara Kartal uçuşta

Başakşehir maçı öncesinde 4-1'lik Çaykur Rize galibiyeti büyük moral oldu. Beşiktaş çift forvetle başladı. Rizeli futbolcular, Love'yi tutmaya çalışırken, golleri atan Mustafa Pektemek oldu. Gol sevinçleri görülmeye değerdi. Uzun süredir 11'de şans bulamıyordu. Çılgınca 'gool' diye bağırışı tribünlerden duyuldu. Beşiktaş'ta penaltı kaçırmak artık, bir alışkanlık haline geldi. Son 8 penaltının 4'ünde kaleyi bulamadılar. Dün de Quaresma kaçırdı. Bu işte bir tuhaflık var...

Quaresma gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Önümüzdeki hafta Başakşehir maçında yok. Rize karşısında atılan 4 golün de asistini Quaresma'nın yaptığını düşünürsek, yokluğu dert olacak gibi. Fink'in kendi kalesine attığı golden sonra Love skoru belirledi. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kaybettiği haftada en karlı takım Beşiktaş oldu.

Haberin Devamı

VAR MAÇA DAMGA VURDU

10. dakikada Orhan Ovacıklı, Gökhan Töre'ye çok sert girdi. Hakem Bülent Yıldırım görüntüyü VAR'da izledi, Orhan'a kırmızı kart çıkardı. Rize'nin golünde Muriqi, Roco'yu itti. Roco'ya çarpan top ağlara gitti. VAR'dan gelen karar 'gol' oldu. 56'da Saadane ceza sahasında Love'yi düşürdü. Yıldırım pozisyonu VAR'da izledi, 'penaltı' dedi. İtiraz eden Saadane sarı kart gördü. Quaresma penaltıyı kaçırdı, Saadane hakeme tepki gösterince ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Rize 9 kişi kaldı. Kısacası VAR maça damgasını vurdu.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder