Bilgehan Can Tahinli kabak tatlısı
HABERİ PAYLAŞ

Tahinli kabak tatlısı

Haberin Devamı

Akhisar, Beşiktaş'ı zorlamadı bile... Beşiktaş, çok sade oynadı. Her atakta Quaresma sağdan getirdi. Cenk, Babel, Marcelo ve Atınç kafayla gol aradı. Cenk ve Atınç attı, üçüncü gol Talisca'nın müthiş füzesiyle geldi.

Güle oynaya gidiyor Kartal. Puan farkı, en yakın rakibi Başakşehir'le 4, Galatasaray'la 7, Fenerbahçe ile 10 oldu. Haftaya Galatasaray derbisi var. Kazanırsa zaten ipler iyice kopacak. Kaybederse de dert etmeyecek, çünkü harcayacak kredisi var.

TUDOR'UN ŞANSSIZLIĞI


Derbi öncesi arada Hapoel maçı da var. Hapoel'i ilk maçta deplasmanda 3-1 yenmişti. Yani ufukta, perşembe tur gecesi, pazartesi de Galatasaray karşısında derbi zaferi de görünüyor. Yeme de yanında yat...

Bu gazla zaten kaybetmesi mümkün görünmüyor. Hapoel turistik seyahata gelecek. Cim Bom'un da farkı yok. Tudor'un en büyük şanssızlığı, Rize beraberliğinden sonra, Beşiktaş derbisine çıkacak olması. Karabük'ü çalıştırdığı dönemde 'Şampiyonluğun en büyük favorisi Beşiktaş' demişti.

Hayran olduğu Kartal karşısında 1 puan çıkarsa kar sayacaktır. Yani Beşiktaş değil rakipleri düşünecek.

ÖNCE BİRAZ KEYİF...


Ama o maçlara daha var, o yüzden gelin şimdilik Aksihar galibiyeti ve açılan puan farkının keyfini çıkarın. Tavsiye ederim, 'tahinli kabak tatlısı' kış gününde iyi gider. Maçtan sonra ben yedim, gayet güzel, söyleyeyim, galibiyet üstüne tam keyif işi...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder