Can Kantar Siz sigortacınızdan isteyin yeter!
HABERİ PAYLAŞ

Siz sigortacınızdan isteyin yeter!

Sigorta yaptırıldığında sigorta şirketlerinin sizlere sunduğu hizmetler neredeyse sonsuz. Poliçelerinizi incelediğinizde size birçok konuda yardım hizmeti verildiğini göreceksiniz. Sigorta sektöründe “Asistan Hizmetleri” denilen bir seri avantajlar var.

Bunlardan en bilindikleri ise elbette çekici ve çilingir hizmetleri. Fakat bunun yanında daha birçok asistans hizmetinin olduğunu da bilmelisiniz. Siz sadece sigorta yaptırın, sonrasındaki hizmetleri ise sigorta şirketinizden isteyin yeter.

SİGORTA GÜZEL ANLARDA AKILLARA GELMEZ

Haberin Devamı

Poliçelerin bir bölümünde bu asistans hizmetlerinin açılımları mevcut. Sigorta yaptırdığınızda bunu da incelemenizde fayda var. Çünkü size gerçekten çok büyük kolaylıklar sunuluyor. Yapmanız gereken öncelikle poliçeyi okuyup, sonra bu konularda yardım alacağınız şirketinizin Asistans Hizmetleri telefon numarasını cebinizi kaydetmek olmalı.

Çünkü sigorta bilindiği gibi pek de güzel anlarda akla gelen bir olgu değil. Hep bir sıkıntı olduğunda sigortaya ihtiyaç duyulur. İşte o ihtiyacınız olduğu anda o telefon numarasının birçok mağduriyeti engellediğini göreceksiniz.

GERİSİNİ SİGORTACINIZA BIRAKIN

Asistans şirketleri sadece çekici, çilingir değil, Tıbbi danışmanlık, Hukuksal bilgi danışmanlığı, yolda lastik değiştirme hizmeti, benzin bitti yolda kaldın çekici hizmeti, vb gibi poliçenizde daha geniş detaylı bulabileceğiniz hizmetleri size sunuyor. Siz sadece sigortanızı yaptırın poliçenizi inceleyin, telefonu not edin, sonrasında ihtiyaç duyduğunuzda sigorta şirketinden asistans hizmetlerini isteyin yeter!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder