Candaş Tolga Işık - Ölürüm Türkiye! (Ölmedi)
HABERİ PAYLAŞ

- Ölürüm Türkiye! (Ölmedi)

“Ölürüm Türkiyem” sadece bir şarkı değil, bir marş adeta. Ben ne zaman dinlesem tüylerim diken diken olur. Gel gör ki şarkıyı yapan Mustafa Yıldızdoğan oğluna bedelli askerlik yaptırıyormuş. Bu ülke çok acayip arkadaş! Anlatılacak gibi değil... “Senin için ölürüm” diyen adamın hali buysa sıradan vatandaşı düşünemiyorum.

TÜRKİYE’DE FUTBOL ‘AHLAKEN’ BİTMİŞTİR

Gazeteci ağabeyimiz Rıdvan Akar geçen hafta sonu oynanan Rizespor- Galatasaray maçındaki hakem rezaleti sonrası sosyal medya hesabından “Türkiye Süper Lig’i ‘ahlaken’ bitmiştir” yazdı. Önceki hafta Galatasaray-Beşiktaş ve en son kupa final maçı olan Galatasaray-Akhisarspor maçındaki hakem kararlarını da ekleyince sanırım Rıdvan Abi’nin tespitine bir ek yapmak farz oldu: Türkiye’de sadece lig değil, futbol da ahlaken bitmiştir. Hiç kimse aptal değil. Hakem sahaya çıktığında kafalarında bir takımla çıkıyor. Ve diğer takımı lime lime doğruyor. Milyonlarca insanın gözü önünde oluyor bu. İşine gelen sessiz kalıyor, gelmeyen isyan ediyor. Dün Fenerbahçe, Beşiktaş, bugün Galatasaray. Bugün hatalar lehlerine olduğu için eleştirilere tepki gösteren Galatasaraylı dostlarımızın yaptığını dün lehine hatalarla maç kazanan bir başka takım yapıyordu. Ta ki kendi mağdur olana kadar! Türkiye’de futbol 22 kişinin sahada oynadığı ama birkaç kişinin masa başında sonuca karar verdiği bir oyun oldu. Buna herkes, hepimiz karşı çıkmalıyız. En çok da büyük kulüplerimiz.

Haberin Devamı

GÜZEL SORU!

İktisatçı Güven Sak enteresan bir soru sormuş: Sürekli yabancıların kendisine komplo kurduğunu düşünen bir milletin, ekonomisi tamamen yabancıların parasıyla yürürken pervasızca tüketmesi, iş yabancıların parasını yemeye geldiğinde hiç tereddüt etmemesi, tuhaf değil mi?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder