Candaş Tolga Işık 30 Yıldır Değişmeyen Kırmızı Çizgi...
HABERİ PAYLAŞ

30 Yıldır Değişmeyen Kırmızı Çizgi...

“Türkiye’nin geçici hükümetle daha fazla devam ve idaresi mümkün değildir. AKP ve CHP Genel Başkanları daha fazla zaman kaybetmeden koalisyon için fedakarlık göstermeleri ülkemiz için hayati önemdedir.” Kim söylüyor bunu? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli.

***

Bahçeli koalisyon için AK Parti’ye CHP’yi işaret etti... Bahçeli CHP’ye AK Parti’yi önerdi... Bahçeli’den HDP’ye sert uyarı...

***

Farkında mısınız Devlet Bey seçim bittiği günden beri sürekli başkalarına ne yapmaları gerektiğini söylüyor. “Onlar öyle yapsın... Peki, siz ne yapacaksınız?” sorusunun cevabı ise hep aynı: Biz yokuz. Niye yoksunuz? “Kırmızı çizgilerimiz var...” Bu ülkenin kırmızı çizgisi 30 yıldır dağlarından akan kardeş kanıdır. Siyaset halk için yapılıyorsa eğer siyasetçiye düşen büyük vazife buna “Dur” demektir.

Haberin Devamı

***

Türkiye siyasetinin en köklü kurumlarından biri olan MHP, memleket böylesine sert bir viraj alırken kapılarını herkese kapatıp sağa sola akıl dağıtmaktan öte bir iş yapmalı... Milyonlarca insan siyasi partilere rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti versin diye MHP’ye oy atmadı.

***

Anket şirketim yok, kamuoyu araştırmacısı da değilim... Ama taksiye biniyorum. Berbere gidiyorum. Gördüğümü söyleyeyim... Kasım’da bir erken seçim olursa partiler ikiye ayrılacak: Ölüm vaat edenler yaşama vaat edenler... Ve haberiniz olsun: Bütün mücadele uğrunda ölünecek bir vatan isteyenlerle, üzerinde kardeşçe yaşayacak bir vatan isteyenler arasında olacak. Bakalım kim kazanacak?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder