Candaş Tolga Işık Ağaca saldırana ateşin çocuğu denmez
HABERİ PAYLAŞ

Ağaca saldırana ateşin çocuğu denmez

Ağustos ayında çıkan orman yangınlarını terör örgütü PKK üslendi. PKK’lıların açıklamalarını yayınlayan Nuçe Civan sitesinde İzmir’den Kütahya’ya Balıkesir’den Muğla’ya kadar tüm yangınları örgütün yaptığı duyurulmuş.

Hatta orman yakan PKK’lı tim kendisine “Ateşin Çocukları” diyormuş. Ağaca, doğaya, yaşama saldırana, orman yakana o ormanda yüzlerce hayvanı katledene çiçeği, bitkiyi ateşe verene “ateşin çocuğu” denmez.

Bankamatik kuyruğunda çocuğuyla maaşını almak için sıra bekleyen askere arkadan yaklaşıp ensesinden vurana “özgürlük savaşçısı” denmediği gibi!

Haberin Devamı

Neyin çocuğu dendiğini okuyucularıma saygımdan buraya yazmıyorum ama bu alçakların neyin çocuğu olduklarını hepimiz biliyoruz!

OKULLARIN TOPLADIĞI BAĞIŞLAR...

Okullar açılıyor, kayıt dönemi başladı. Velilerden istenen bağışlar nedeniyle her gün yüzlerce şikayet geliyor. Haklılar da. Anayasaya göre de MEB yönetmeliğine göre de bu şekilde zorla bağış toplamak suç. Gelin görün ki eğitimciler bu duruma isyan ediyor.

Dünden beri onlarca eğitimciden mesaj aldım. Diyorlar ki “Bizim okul yöneticisi olarak başka çaremiz yok. Çünkü bugün itibarıyla MEB okulların yıllık harcamalarının sadece yarısını karşılayabiliyor.

Geri kalan yarısını bizler okul yönetimi olarak karşılamak zorundayız.” Ankara’da bakanlıktan birkaç yetkiliyle konuştum dün, “Haklılar, şu anki bütçe ve kaynak ancak okulların ihtiyacının yarısını karşılamamıza yetiyor” cevabı geldi.

Okulun temel ihtiyaçları için A4, dosya klasörü vesaire... toplayan bir yere kadar anlaşılır da şeytana uyan(!) bazı okul yöneticilerinin “bağış” adı altında topladıkları paraları ceplerine indirmeyeceklerini, kim, nasıl garanti edecek?

PKK’NIN ELİNDEKİ AT 4’LER ABD’DEN GELİYOR!

Ağustos başı Şemdinli’de teröristler askerimize saldırmış 8 güvenlik görevlisini şehit etmişti. Bölgedeki yetkililerle konuştuğumda PKK’lıların AT 4 tanksavar füzesiyle saldırdıklarını anlatmışlardı. AT 4 Amerika ve İsveç ortak yapımı ağır bir silah...

Terör örgütünde bulunması normal değil. Dün Şemdinli’de devam eden Kıran Operasyonu kapsamında 8 terörist ölü ele geçirildi. Bu kez gözlerimizle gördük, bu teröristlerin üzerinden AT 4 anti tank füzesi çıktı!

Haberin Devamı

AT 4’ü nereden mi buldular? Müttefikimizden!!! Evet, aynen öyle Amerika’nın YPG’ ye IŞİD’le mücadele etsin diye hediye ettiği AT 4’ler bunlar! Ne güzel müttefikimiz var değil mi?!

NOT: #tarih dergisi bu ayki sayısında Türkiye’nin ABD’den yediği kazıklar tarihini kapağına taşımış. Muhakkak okuyunuz. Müttefikimizi tanıyınız. 60 yıldır nasıl uyutulduğumuzu görünüz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder