Candaş Tolga Işık AK Parti'den kopan iki yeni parti ne yapar?
HABERİ PAYLAŞ

AK Parti'den kopan iki yeni parti ne yapar?

Siyasetin gündeminde Babacan ve Davutoğlu’nun kuracağı partiler var. Davutoğlu’nun bir akademisyen olarak yerini hiç tartışmam lakin gerek dışişleri bakanlığı gerekse başbakanlığı döneminde siyaseten bir liderlik referansı olabilecek karşılığı olmadı.

Fakat Babacan başka bir hikaye... Çok genç başladığı siyasi kariyerinde Türkiye ekonomisinin en şaşaalı döneminde dümende oturdu. Uluslararası camiadan takdir ve saygı gördü.

Parti içinde hakkında yapılan tüm tezvirata rağmen sevilen biri oldu. Erdoğan siyaseti bıraktığında bu hareketin başına kim geçer diye sorsalar adını sayacağımız 3 isimden biriydi.

Haberin Devamı

İstifa metninde farkındaysanız hiçbir dini söyleme girmeden tam bir merkez sağ siyaset istikameti çizmiş... İktidar mı olur muhalefet mi yoksa barajın etrafında mı gezer onu millet bilir. Ama Babacan’ın kuracağı parti için Davutoğlu’nun partisi gibi umutsuz konuşmam.

TÜRKİYE’NİN ULUSLARASI ANLAMDA EN BÜYÜK BAŞARISI

Sanat, spor, kültür, medya adına ne derseniz deyin hayatın her alanında tam bir kuralık yaşadığımız, uluslararası anlamda bir marka çıkarmakta zorlandığımız, şu dönemde öyle bir alan var ki Türkiye’den dünya çapında isimler çıkarıyor:

Foto muhabirliği! Rahmetli Ara Güler’i en tepeye koyuyorum altına Coşkun Aral’ı yazıyorum, Bülent Kılıç, Emin Özmen, Murad Sezer, Hüseyin Bozdemir, Elif Öztürk Özgöncü, Sebati Karakurt, Nilüfer Demir, Selçuk Şamiloğlu, Burhan Özbilici, Ali Öz...

Bunlar dünyada herkesin adı geçtiğinde ceketini iliklediği foto muhabirleri ve hepsi bu dönem Türkiye’den çıktı. Ne mutlu bize ki Türkiye -en azından bir alandafoto muhabirliğinde altın bir çağ yaşıyor.

TRABZONSPORLULARA BİR İYİ, BİR DE KÖTÜ HABERİM VAR!

Trabzon’un iki müthiş yeteneği Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür. Avrupa kulüpleri bu iki yıldızı transfer etmek için de sırada... Trabzon cephesinden duyduğum Yusuf Yazıcı’nın transferi 20 milyon Euro civarında bir paraya bitmek üzere...

Abdüş içinse Trabzon acele etmiyor, bu sezon Trabzonspor’da kalacak gibi görünüyor. Yönetim biraz daha beklemek çok daha yüksek fiyatlara satma planı yapıyor. Haklılar da... Abdülkadir Ömür’ün kariyeri doğru yönetilirse önümüzdeki birkaç yıl içinde futbol tarihimize geçecek bir transfer yapar.

Haberin Devamı

Ancak şu sıralar hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum, bu kadar genç ve büyük bir yeteneğe zarar vermemek adına yazmıyorum. Trabzon yönetimine buradan uyarımdır. Abdüş’e sahip çıksınlar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder