Candaş Tolga Işık Akıl sağlığımızın yerinde olmadığını gösteren bir haber daha!
HABERİ PAYLAŞ

Akıl sağlığımızın yerinde olmadığını gösteren bir haber daha!

Eskişehir'de bir dava başladı: Sipariş olarak götürdüğü pizzaya paketini açarak, tükürüp, bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden motosikletli kurye Burak S. 18 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor. Olay, apartmanın güvenlik kameraları tarafından tespit edilince dava açılmış. Pizzacının ifadesinde siparişi teslim ettiği kişiyi hiç tanımadığını, ona karşı bir husumeti olmadığını söylediği belirtilmiş.

İyi de öyleyse niye? Bir insan hiç tanımadığı bir insana niye böyle bir kötülük-pislik yapar? Bu nasıl bir ruh hali daha doğrusu ruh sağlığı bozukluğudur? Türkiye hasta. Bir kez daha emin oldum: Bu ülkenin, bu toplumun ruh sağlığı ciddi anlamda bozuk.

Haberin Devamı

EŞİNİ DARP EDİP TUVALETE KİLİTLEDİKTEN SONRA EVİ ATEŞE VERDİ!

Olay Aydın-Nazilli’de yaşandı. 41 yaşında bir adam 24 yaşındaki eşiyle tartıştıktan sonra, önce eşini bir odaya kilitledi sonra da benzin döküp evi ateşe verdi. Kadın hayatını kaybetti. Bunun adı artık kadına şiddet filan değil. Düpedüz vahşet! Şu haberin sadece başlığını okuyun ve görün artık ülkece içinde bulunduğumuz utanç verici hali…

İBB BAŞKANI’NIN NİYE 30 OFİSİ OLUR Kİ?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştüm dün. Başkan Bakırköy’deki binaya davet etti. Gittim. Dev bir bina… Devasa bir başkan odası… “Başkanlık buraya mı taşındı?” diye sordum. “Hayır” dedi İmamoğlu ve anlattı. İBB Başkanı’nın İstanbul’da 30 resmî ofisi varmış. Öyle ufak tefek de değil, her biri saraydan bozma devasa ofisler. Ekrem Başkan, “Bu büyük bir israf! Bu ofisleri şimdi nasıl değerlendirebiliriz onu düşünüyoruz, çalışma yaptırıyoruz” dedi. 30 ofis nedir Allah aşkına! Yazık değil mi bu milletin parasına arkadaş!

FENERLİ OLSAM ALİ KOÇ’UN! HEYKELİNİ DİKERİM!

Kulüpler batakta! Beşiktaş’ımızın hali ortada… Galatasaray şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi geliriyle şimdilik dönüyor. Ama yazın bir kenara: Şayet şampiyon olamazsa, Galatasaray seneye Beşiktaş’tan beter duruma düşer.

Fenerbahçe’de de mali tablo farklı değil. Ama bu süreçte Fenerbahçe’yi ayakta tutan çok önemli bir faktör var: Ali Koç. Ali Başkan seçildiği günden bu yana Fenerbahçe kasasına 150 milyon dolar para koymuş. Şaka değil, yaklaşık 900 milyon lira! Fenerbahçe’yi şampiyon yapar mı bilmem ama böyle bir dönemde şu fedakarlık büyük iş. Fenerliler kıymetini bilmeli başkanlarının…

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder