Candaş Tolga Işık Ali Koç örneği ve Beşiktaş'ın yeni başkan adayları
HABERİ PAYLAŞ

Ali Koç örneği ve Beşiktaş'ın yeni başkan adayları

Beşiktaş’taki kriz gündemde ama ne Fenerbahçe’nin ne de Galatasaray’ın mali durumu Beşiktaş’tan daha iç açıcı!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi, Riva projesi ve şampiyonluk geliri sayesinde gemiyi yüzdürüyor.

Fenerbahçe ise mali açıdan nefes alabiliyor olmasını tam anlamıyla Ali Koç’a borçlu. Ali Bey müthiş bir fedakarlık yapıyor.

Serdar Ali Çelikler’den öğrendim dün: Koç’un şu ana kadar kulübe sponsorlarla birlikte getirdiği para 1 milyar lirayı bulmak üzereymiş.

Helal olsun. Beşiktaş’ta yeni başkan adaylarına da örnek olsun. Yok öyle bol keseden konuşmak.

Haberin Devamı

Geçmişte durum biraz daha iyiydi ama bugün itibarıyla bu kulüplerin kıpırdayacak yerleri kalmadı.

En büyük ihtiyaç önce Beşiktaşlılık duruşu ve çağın gerçekleriyle oluşturulan bir vizyon sonra da o vizyonu hayata geçirecek para!

BU SORUYLA YÜZLEŞMEYE HAZIR MISINIZ?

stanbul’da 5.8 büyüklüğünde bir deprem oldu. Üç gün deprem olmayınca herkes unuttu yine depremi! Fakat ortada şöyle bir acı gerçek var: Son 5.8’lik depremde 900’e yakın bina hasar gördü.

29 okul kullanılamaz halde. Şehrin en büyük üniversite hastanesi Çapa’nın diş hekimliği fakültesi ağır hasarlı olduğu için boşaltılmak zorunda kalındı. Sadece şunu düşünün: 5.8 depremde bu olduysa 7.2’lik bir depremde ne olur?! Başka sorum yok.

NOT: 6’dan sonraki depremlerde büyüklükteki her 0.1 artış depremin yıkıcı etkisini 20 kat artırıyor.

MEYDANLARDA DOLAR YAKAN ARKADAŞLARI PİSTE ALABİLİR MİYİZ?

Son 1 yılda elektriğe yüzde 60, doğalgaza yüzde 52, akaryakıta yüzde 30, gıdaya yüzde 50 zam gelmiş. Bunların çoğu ithal kalemler. Yani yurtdışından geliyor. Hükümet bu zamların büyük bölümünü yapmaya mecbur!

Hani diyorduk ya “Döviz kurundaki hareket direkt olarak hayatımızı etkiliyor.” Hani dolar kuru 2 liralardan buralara gelirken kendimizi paraladık ya “Bize ne dolardan diyen arkadaşlar büyük bir yanılgı içinde” diye...

İşte sebebi buydu. Bir dahakine yakarken aklınızda bulunsun: O meydanlarda yaktığınız dolarlarla ödüyoruz elektriğin, doğalgazın parasını!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder