Candaş Tolga Işık 'Arkasında siz varsınız!'
HABERİ PAYLAŞ

'Arkasında siz varsınız!'

Haberin Devamı

12 Eylül’de Türkiye’yi kana boğdukları yetmedi, istedikleri gibi bir Türkiye dizayn etmek için demokrasinin ırzına geçtiler. O gün, “Arkasında siz vardınız” diyemedik.



Öcalan’ı piyasaya çıkartıp ona 1970’lerin sonunda eli kanlı bir terör örgütü kurdurttular. 1990’ların sonuna kadar Öcalan’a kol kanat gerdiler. PKK binlerce vatan evladını şehit ederken bölgedeki en büyük hamisi onlar oldular. Terörist başıyla işleri bittiğinde Kenya’da paketleyip elleriyle teslim ettiler.

O gün onlara “Arkasında siz vardınız” diyemedik.



Türkiye ekonomisiyle adeta oyuncakla oynar gibi oynadılar. Son 50 yılda ne zaman kaos gerekse bir ekonomik kriz çıkardılar.

Hiçbiri için onlara “Arkasında siz vardınız” diyemedik.



“İslami terör” diye bir kavram uydurup tüm dünyada sözüm ona “İslam adına” kan döken terör örgütleri kurdurdular. İslam dünyasında mezhepçilik fitilini yaktılar. Arap Yarımadası’nda, Ortadoğu’da milyonlarca insanı birbirlerine kırdırdılar.

Hiçbir gün onlara “Arkasında siz vardınız” diyemedik.



Bu coğrafyada Amerika’dan habersiz, izinsiz kuş uçamazken Türkiye’de bir Temmuz akşamı savaş uçakları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni vurdular.

Tanklar kendi halkının üzerinden geçti.

Bırak engel olmayı kınamadılar bile!

Türk halkı kendi istiklali ve istikbali için sokaklara dökülürken müttefikimiz adeta sırra kadem basmıştı.

Ertesi gün güneş doğup da gerçekler ortaya çıktığında herkes gördü ki 15 Temmuz 50 yıldır uykuda bekleyip, sinsice devletin içine sızan FETÖ’nün son darbe girişimiydi.

Ve daha da acısı başta ele başı olmak üzere ne kadar azılı FETÖ militanı varsa yine hepsine onlar kapılarını açacaktı.

Belgeleri, delilleri gözlerine sokup “Teröristleri bize iade edin, yargılayalım” dedik.

Vermediler.

Amerika bize 15 Temmuz’un sorumlularını vermedi ama biz dün Amerika’ya yıllar önce vermemiz gereken o cevabı sonunda verebildik.

50 yıldır Türkiye’nin başına örülen her tezgahın, her belanın, kurulan her tuzağın altından Amerikan parmağı çıkarken söyleyemediğimizi dün sonunda devletin en tepesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan söyledi: “Arkasında siz varsınız!”

Dünya gözüyle şu sahneyi gördüm ya artık ölsem de gam yemem.

NOT: Gündemi takip etmeyenler için Erdoğan’ın dünkü sözlerini hatırlatayım: “Zaten bunların ağası da, örgütün başı da Pensilvanya'da, onun arkasında da Amerika var.”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder