Candaş Tolga Işık Belediye Başkanı gibi Belediye Başkanı!
HABERİ PAYLAŞ

Belediye Başkanı gibi Belediye Başkanı!

Son Ankara seyahatimde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’la yaklaşık iki saat oturduk. Şöyle söyleyeyim, Mansur Başkan bu şekilde devam ederse Ankara’nın efsane belediye başkanlarından biri olarak adını tarihe yazdırır.

Adamın hayatında Ankara’dan daha önemli bir şey yok. “Gece bazen uykum kaçıyor telefonu açıp şikayetleri takip ediyorum” diyor. Ankara ile yatıyor Ankara ile kalkıyor. Şehrin her sokağını avucunun içi gibi biliyor. Nerede ne sorun var, kim ne yapıyor hakim. Samimi tarzı inandırıcılığını da artırıyor.

Haberin Devamı

Son derece dengeli. Saygılı. Arkasında Atatürk tablosu var. Onun solunda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi, sağında ise genel başkanı Kılıçdaroğlu’nun... 1 saat canlı yayın yaptık en az Ankaralılar kadar ülkenin diğer yerlerinden de destek mesajı geldi. Son yıllarda bu kadar sevilen bir siyasetçi ilk kez görüyorum.

Survivor Kadıköy!

Koşuyolu, İstanbul Kadıköy’ün halen bozulmamış ender mahallelerinden biri... Daha doğrusu henüz bozulmamış mahallelerinden biri... Gel gör ki bir yandan vale/otopark terörü diğer yandan Kadıköy Belediyesi, el birliğiyle bu güzel mahalleyi mahvetmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Aşağıdaki fotoğrafta görüyorsunuz, bir aracın zar zor geçebileceği bir sokağı belediye ortadan ikiye bölmüş. Yol kenarına park edilen araçlar da eklenince sokağa giren çıkamıyor çıkan giremiyor.

Belediye Başkanı gibi Belediye Başkanı

Kadıköy Belediye Başkanı belli ki yönettiği bu ilçenin bu mahallesine adımını bile atmamış. Şu hali gören bir Allah kulu burada böyle saçma bir uygulamaya izin vermez. Veremez. Emniyet’e sorduk, “Bizimle alakası yok, bizce de yanlış” dediler.

Dahası belediye bu saçma düzenleme için Emniyet’e “Alışır vatandaş zamanla” mealinden bir açıklama yapmış. Kusura bakmasınlar alışmayacağız. İBB Başkanı Sayın İmamoğlu’ndan ve İstanbul Valisi Sayın Yerlikaya’dan ricamız bu rezalete son versinler.

İngiliz derin devleti ve Adnan Oktar

Adnan Hoca tayfasından bir hanımefendi Adnan Oktar’a yönelik operasyonun İngiliz derin devletinin işi olduğunu söylemiş. İngiliz derin devletini geçtim, İngiliz devletinde Adnan Oktar’ı tanıyan bir kişi çıkarsınlar kendilerini tebrik edeceğim.

Haberin Devamı

Bu arada sosyal medyadaki Adnan Hoca timleri hanımefendiyi “Adnan Oktar’ın hanım arkadaşı” diye tanıtmış. Sevgili, kız arkadaş, eş biliyoruz ama “hanım arkadaş” ne demek acaba? Farkı ne? Hanım arkadaşlık daha saygın bir kurum mu bir anlatsalar da biz de öğrensek!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder