Candaş Tolga Işık Binali Yıldırım başkan yardımcısı olur, sistem değişir!
HABERİ PAYLAŞ

Binali Yıldırım başkan yardımcısı olur, sistem değişir!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarından çıkan iki somut sonuç var: Birincisi, Binali Yıldırım ilk kabine revizyonunda -ki muhtemelen yaz sonu olacak- başkan yardımcısı olacak. İkincisi, yerel seçim sonuçları sonrası “yüzde 51” realitesinin doğal bir sonucu olarak cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde bazı değişikliklere gidilecek. At fava bekle.

TRUMP'A GÖRE NASIL "GERÇEK LİDER" OLUNUR?

ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray’daki Oval Ofis’te Katar Emiri Şeyh Temim’i ağırladı. Trump, Şeyh Temim için “gerçek bir lider” ifadesini kullandı. Peki nedir ABD Başkanı nezdinde Katar Emiri’ni “gerçek bir lider” yapan? Anlatalım... İki ülke arasında imzalanan beş anlaşma! Ne var o anlaşmalarda? ABD’nin kasasına girecek Katar’dan gelen 85 milyar dolar var! Ortadoğu’da herkesi birbirine düşman edip, sonra o düşman olanların birbirlerine karşı kendilerini savunmaları için her birine ayrı ayrı milyarlarca dolarlık silah satmak... ABD-Ortadoğu politikası bu kadar basit.

Haberin Devamı

DUYDUĞUM EN ŞAHANE TWITTER - INSTAGRAM TARİFİ!

Artık hayatımızın olmazsa olmazı sosyal medya.... Hesabı olmayan bile bir şekilde takip edip, oralarda olmak zorunda... Sosyal medyanın en popüler mecralarından ikisi ise Instagram ve Twitter. Instagram daha mutlu bir yer Twitter’a kıyasla... Dün Türkiye’nin önemli markalarından birinin yöneticisiyle sohbet ederken şahane bir tespit geldi bununla ilgili: “Instagram tatile gitmek gibi, Twitter işe gitmek gibi... Tatile giderken ne olursa olsun hep mutlusun, işe giderken ise her şeye sövesin var!” Müthiş tespit değil mi?

İADE EDİLEN HASTALIKLI MEYVELERE NE OLDU?

Daha önce 43 ton çileği çiçek tripsi, 21 ton domateste Güney Amerika güvesi, 550 ton mandalina ve 20 ton kayısıda Akdeniz meyve sineği bulma gerekçeleriyle Türkiye’ye geri yollayan rusya; 23.4 ton kırmızı eriğin, Akdeniz meyve sineği larvaları içerdiği gerekçesiyle ülkeye girişine izin vermeyip Türkiye’ye geri yolladı. Bu haber üzerine dolaşan söylenti o ki iade edilen bu hastalıklı meyveler iç piyasaya sızdırılıyor. Sekiz gündür Tarım Bakanlığı’na bu iddiayı soruyorum: Bu iddialara bir yanıtınız var mı? Bu iddialar yalansa, imha belgeleri-bilgileriyle birlikte yalanlayacak mısınız? ölü taklidi yapıyorlar! Ben sabırlı insanımdır. Onlar cevap vermemeye devam ettikçe ben sormaya devam edeceğim.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder