Candaş Tolga Işık Binali Yıldırım'ın istifa kararı...
HABERİ PAYLAŞ

Binali Yıldırım'ın istifa kararı...

Meclis Başkanı ve İBB Başkan adayı Binali Yıldırım istifa edeceğini açıkladı. Çok da doğru yaptı. Aslına bakarsanız hiçbir yerde “İstifa etmeyeceğim” şeklinde bir beyanatı da yoktu.

Bundan önceki uygulamalara bakarak hiç kimsenin istifa etmediğini hatırlattı bir kez... Oradan öyle bir algı oluştu ki sanki istifa etmeyecek gibi bir durum ortaya çıktı.

Bu noktadan sonra doğru olan buydu. İstifa etmedikçe “Seçim sonucundan şüphe ediyor, makamı bırakmak istemiyor” şeklinde bir karalamaya maruz kalacaktı.

Haberin Devamı

Binali Bey açıklamasıyla bunun önüne geçti. Hem siyaseten hem de etik olarak doğrusunu yaptı.

‘CHP’Lİ KÜSKÜNLER DSP’YE GEÇİYOR’ EFSANESİ

Mustafa Sarıgül DSP’ye geçince bir laf dolaşmaya başladı CHP’li eski il belediye başkanları (Selami Öztürk, İsmail Ünal, vs...) da DSP’ye geçip oradan aday olacak.

CHP’li küskünler diye anlatılan bu isimlerin hepsiyle konuştum dün... DSP’ye geçip oradan aday olacakları külliyen yalan.

CHP ŞİŞLİ İÇİN ADAY ARIYOR!

Şişli’de, Sarıgül’ün istifası, aday adayı Fidan Hanım’ın Parti Meclisi’nden çıkamaması sonrası hummalı bir aday arayışı başladı. İddialı olabilecek adayların hiçbiri gönüllü değil. Çünkü herkes biliyor ki orada “Sarıgül etkisi” diye bir gerçek var.

CHP, Şişli’de Sarıgül’ün karşısına çıkacak güçlü bir aday bulabilecek mi, hep birlikte göreceğiz. Ancak burada esas soru şu: Ne gerek vardı? Elde Sarıgül varken, Şişli cepteyken şu krize ne lüzum vardı?

VENEZUELA MESELESİNDE KİMİN TARAFIYIM?

Bir yanda kendi ülkesinin kaynaklarını kendi şahsi çıkarları ve yakın çevresine peşkeş çekerek bir ülkede demokrasiyi askıya alan, ekonomisini batıran diktatörler, diğer tarafta petrol uğruna, ulusal çıkarlarına hizmet etmiyor diye başka bir ülkede darbeye teşebbüs eden/ettiren destekleyen emperyalistler...

İkisinin de tarafı değilim. Olmam. Pozisyonum şudur: Yaşasın tam bağımsız Venezuela halkı!

‘İŞLER ÇOK İYİ’ DİYEN BİRİNE RASTLAMAK İSTİYORUM!

Yahu kiminle konuşsam ya “işler berbat” diyor ya da en iyi ihtimalle “Eski tadı yok.” İnşaat, tekstil, otomotiv...

Yaz başından beri -turizm dışında- bir tek sektör temsilcisi de çıkıp “İşler aynı, şahaneyiz” demez mi? Herkesin mi işi kötü arkadaş!

Haberin Devamı

BİR AZERİ ATASÖZÜ...

Toprak su ile karışınca balçık olur, şehit kanı ile karışınca ise vatan...

"İYİ KALPLİ" SERGİ

Türk Kalp Vakfı, 5 Şubat’ta İstinye Park Meydanı’nda ‘İyi Kalpli Ol’ teması altında fotoğraf sergisi düzenleyecek.

Çağla Kubat, Gonce Vuslateri, Leyla Alaton, Nihat Odabaşı, Sadettin Saran, Sevan Bıçakçı, gibi ünlülerin desteklediği sergide Türkiye’nin önde gelen fotoğraf sanatçılarıyla Bennu Gerede’nin objektifinden fotoğraflar yer alacak.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder