Candaş Tolga Işık Bir Twitter trolünün ABD Başkanı olması...
HABERİ PAYLAŞ

Bir Twitter trolünün ABD Başkanı olması...

ABD Başkanı NATO üyesi bölgedeki en önemli müttefikini açıkça tehdit etti. Akla zarar ifadeler kullanarak 50 tane tivit attı. Normal şartlarda doların uçması, piyasaların yerle yeksan olması beklenirken durum hiç de öyle yıkım olmadı.

Yarın öbür gün dolarda daha keskin yükselişler olabilir mi? Olabilir. Borsada sert düşüşler yaşanabilir mi? Yaşanabilir. Ancak artık şunu biliyoruz ki bunların hiçbiri Trump “bir şey dedi” diye olmayacak!

Bir Twitter trolünün ABD Başkanı olması...

Putin “Trump’ın tweetlerine bakmıyorum artık” derken sanırım bunu kastediyordu. Ne acı değil mi koskoca ABD Devlet Başkanı’nın sözünün hükmü çok takipçisi olan bir twitter trolü kadar.

Haberin Devamı

Sahte duyarlıkta dünya markasıyız

Kaz Dağları’nda altın arama çalışması yapan Kanadalı şirkete karşı Türkiye’de adeta seferberlik ilan edilmişti. Ben de o cennetteki ağaç katliamını eleştirenlerdendim.

Bir Twitter trolünün ABD Başkanı olması...

Önceki gün Kaz Dağları ile ilgili güzel bir haber geldi: Kanadalı şirketin tüm faaliyetleri askıya alındı. Bu konuya duyarlı herkesin sevinçten havalara uçması beklenirken tepkilere baktım da birçok insanın umurunda bile değil.

Samimi duygularla Kaz Dağları savunmasına katılanları tenzih ederim ama hayatımızın her alanında artık karşımıza çıkmaya başlayan sahte duyarlılıktan midem bulanıyor. Konu değişiyor; kadına şiddet, çevre, ekonomi, vesaire... ama bu sahtekarlık hiç değişmiyor. Ve mide bulandırıyor.

Taksiciler milli duruş gösterecekse yolu var!

Mahkeme Uber’in Türkiye faaliyetlerinin durdurulması ve internet erişiminin engellenmesine karar verdi. Hiçbir yerinden tutulamayacak hatalı bir karar. Ancak dün Çağlayan Adliyesi önünde Uber’in engellenmesinden çok daha vahim bir sahne vardı.

Bir grup taksici mahkeme kararının ardından Çağlayan Adliyesi’nin önünde asker selamı vererek gazetecilere poz verdiler. Mehmetçik sınır ötesinde canını ortaya koyup teröristle mücadele ediyor.

Bir Twitter trolünün ABD Başkanı olması...

Hele ki bu günlerde asker selamının bambaşka bir manevi anlamı var hepimiz için. Manevi karşılığı bu kadar yüksek asker selamını Uber davasına monte ederek sulandırmaya çalışmak nasıl bir hadsizliktir?

Dün samimi olarak milliyetçi duyarlılığı olan birçok taksici esnafı okuyucu dost mesaj atıp bu durumdan rahatsızlıklarını dile getirdi. Meslektaşlarını eleştirdiler.

Haberin Devamı

Bir Twitter trolünün ABD Başkanı olması...

Çağlayan’da asker selamı yapan taksici arkadaşlar gerçekten milli bir duruş göstereceklerse hodri meydan: Bugünden itibaren bütün askerlere ve yakınlarına taksi ücretlerinde yüzde 50 indirim yapsınlar! Bak bedava demiyorum. Yüzde 50 yapsınlar kafi, görelim milli duruşlarını!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder