Candaş Tolga Işık Bu işte bir 'MİT yeniği' var
HABERİ PAYLAŞ

Bu işte bir 'MİT yeniği' var

Türkiye’nin gündemini gizli kamera görüntüleri ve yasadışı ses kayıtları belirler oldu. Ayda bir tane geliyor artık... Youtube’ye bi giriyorsun... Kimin kaydını istersen var.

***

Yakında DVD’ciler satmaya başlayacak! HD kalitesindeki MHP kasedi... Tüm sezon 1 DVD’de! Ya da DJ Tiesto-Işık Koşaner düeti...

***

Dedikodunun ve dedikoducunun bu kadar prim yaptığı bir ülke için bulunmaz nimet!

[[HAFTAYA]]

***

Herhalde dinlemişsinizdir... Şu ara gündem MİT Müsteşarı’na ait olduğu iddia edilen ses kaydı! Şayet MİT bu ses kaydını kendi servis etmediyse... Ya da şöyle diyelim bu kayıt toplumda ‘Devlet’in PKK ile görüşmesinin doğal bir süreç olduğu’ algısını güçlendirmek, olası tepkileri ‘alıştıra alıştıra’ azaltmak için bilinçli olarak sızdırılmış bir ‘malzeme’ değilse... Tam bir fiyasko!

Haberin Devamı

***

Düşünsenize bir istihbarat teşkilatının en tepesindeki 2 isim terör örgütü temsilcileriyle Avrupa’da buluşuyor... Bu buluşma sırasında gizlice ses kaydı alınıyor... Ve bu ses kaydı internetten servis ediliyor. Bütün bunlar olurken bizim ‘istihbaratçılar’ın ruhu bile duymuyor!

***

Yok yok... Türkiye’de bile olmaz böyle acemilik! Bir ülkede en ‘uyanık’ olması gereken ve herşeyi herkesten önce bilmesi beklenen yegane kurum olan devletin istihabarat teşkilatı uyuyor olabilir mi?

***

Sen gel bu memlekette nükleer santral kur şimdi!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder