Candaş Tolga Işık CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olsun?
HABERİ PAYLAŞ

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olsun?

Haberin Devamı

Ekşi Sözlük’te “CHP’nin cumhurbaşkanı adayı kim olmalı?” diye bir başlık açılmış.

Baktım hiç de fena isimler yok.

Allah’ın emri, İlhan Kesici var mesela...

Kazanma ihtimali var mı?

Zor...

Aday olabilir mi?

Olabilir.



İlker Başbuğ var mesela...

CHP seçmeninden büyük destek alır. MHP’den alır. İYİ Parti’den alır. AK Parti seçmeninden oy alır mı bilmem ama sempatik karşılanacağı kesin.

Kazanma ihtimali var mı?

İlhan Kesici’den fazla!

Aday olabilir mi?

Olabilir.



İlber Ortaylı var mesela...

Açık söyleyeyim söz konusu İlber Hoca olunca kimse parti filan dinlemez. Tartışmasız toplumun her kesimden büyük oy alır.

Aday olabilir mi?

Hoca’yı azıcık tanıyorsam hayatta olmaz!

YIL 2018 YER TÜRKİYE!

Şanlıurfa’da 14 yaşında bir kız çocuğu domates ve yumurta almak için evden çıkıyor. Sokakta yürürken bir araba duruyor önünde, zorla içine bindiriliyor. İzmir’e kaçırılıyor. Aylarca ilaçlı suyla uyutulup devamlı tecavüze uğruyor.

20 yıl önce ancak Ruanda’da filan yaşanabilecek böylesine korkunç bir olay 2018 yılında Türkiye’de yaşanıyor. Sadece 4 ay önce...

Utançtan yerin dibine girsek az.

TANIDIK GELDİ Mİ?

Tilki ormanda yana yana kaçışırken karşısına çıkan ayı sormuş “Hayırdır tilki kardeş niye kaçıyorsun böyle?” Tilki, “Aslanlar ormanı maymunlardan temizleme kararı almış. Nerede maymun görseler öldürüyorlarmış” demiş. “İyi de” demiş ayı “Bundan sana ne? Sen maymun değilsin ki?” Tilki cevap vermiş: “Yahu bizim ormanı bilmiyor musun, ben maymun olmadığımı anlatana kadar beni de parça pincik ederler.”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder