Candaş Tolga Işık Diyanet uyurken...
HABERİ PAYLAŞ

Diyanet uyurken...

Dün bir video dolaşıyordu sosyal medyada. Şalom Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İvo Molinas’ın çektiği görüntüleri muhtemelen görmüşsünüzdür.

Büyükada Sinagogu’nda Musevi vatandaşlarımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı İzmir Marşı söyleyerek kutluyordu...

30 Ağustos 2019 Cuma günü yani dün yüzde 99’u Müslüman bu ülkede Cuma Namazı hutbesinde Atatürk’ten söz etmeyen Diyanet İşleri Başkanlığı’nı utanmaya davet ediyorum.

ORADA POLİSİN İŞİ KATİLİ İKNA ETMEK DEĞİL

Batman’da bir genç kan davası yüzünden Batman Şehirlerarası Otogarı’nda 27 yerinden bıçaklanıyor. Bıçaklayan kişi ölmesini bekleyene kadar polise teslim olmadı.

Haberin Devamı

Olay yerine gelen polislerin gözü önünde elindeki palayla dakikalarca bir insanın ölmesini beklerken çekilen görüntüleri seyrettik dün...

Videoda olaya şahitlik edenlerin polise “Vurun şunu, yerdeki adam ölüyor” diye bağırdıklarını duyuyorsunuz. Polisimiz, askerimiz bizim her şeyimiz. Onlara göz bebeğimiz gibi bakıyoruz. Yeri geldiğinde canlarını tehlikeye atmak pahasına siper ediyorlar kendilerini.

Bir genelleme yapmak asla istemem ancak bu olaya müdahale eden polislerin ihmali olacak gibi değil. Gözlerinin önünde bir insan yerde can çekişirken hâlâ katili ikna etmeye çalışmak izahı mümkün olmayan korkunç bir görev kusuru.

Batman Valiliği olaya müdahale eden daha doğrusu edemeyen polis memurlarıyla ilgili derhal idari soruşturma başlattı. Başlattı ama ölen öldü giden gitti maalesef!

BAŞKAN İSTERSE ABUBAKAR YARIN İSTANBUL'DA

Beşiktaş’ta yeniden Abubakar sesleri yükseliyor. Abu’yu almak Beşiktaş Başkanı’nın iki dudağının arasındaki bir karar. Fakat bilelim ki, gelecek Abu ile giden Abu arasında fark var. Öncelikle kronik bir sakatlığı var.

Tıpkı Kagawa gibi! Hakkını yemeyelim Kagawa’nın Beşiktaş’ın iletişimine, motivasyonuna büyük katkısı oldu. Bu yönleriyle çok faydalı bir transferdi. Aksini söyleyen taş olur.

Ama mevcut kronik sakatlığı sahada uzun süreli bir performans sergilemesine maniydi. Bu yüzden Kagawa ancak bu kadar olabildi. Aynı durum Abu için de geçerli. Abu’nun bu sakatlığı varken üst üste her maça çıkıp eski Abu gibi oynaması mümkün değil.

Haberin Devamı

En fazla 15-20 maç oynar. Doğru bir planlamayla iyi de oynar. Katkısı da olur. Burak Yılmaz’a yedek aranıyorsa hiç tereddüt etmeden getirilsin ama şunu bilelim Burak Yılmaz’a rakip, ilk 11’i zorlayacak bir golcü arıyorsak o isim bugünkü Abubakar değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder