Candaş Tolga Işık Fetö'nün arkasında kim var?
HABERİ PAYLAŞ

Fetö'nün arkasında kim var?

AK Parti’lisi, CHP’lisi, MHP’lisi, HDP’lisi... Gezicisi, ülkücüsü, cemaatçisi, tarikatçısı, muhafazakarı, laiki, ulusalcısı, sağcısı, solcusu... 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin önünde, arkasında, sağında, solunda velhasıl her yerinde Fethullahçı Terör Örgütü olduğu konusunda hem fikir. Ama hiç kimse FETÖ’nün arkasında kimin olduğunu bilmiyor.

Öyle ya bu hainler devletin bu kadar kritik noktalarına nasıl yerleştiler?

Bilmem kaç yüzyıllık geleneği olan bir devletin böylesine bir işgale karşı uyuması akla mantığa sığmıyor.

Haberin Devamı

2 yıldır sözüm ona “paralelle mücadele” diyerek devleti oyalarken, bu terör örgütünün Cumhurbaşkanı’nın kulağının arkasına beli silahlı adamını yerleştirmesini sağlayanlar kim?

15 Temmuz gecesi başta Amerika Birleşik Devletleri ve Batı dünyasının yaptığı açıklamalara dikkat edin. Kanlı darbe girişiminin başarısızlığa uğradığını anlayana kadar neredeyse bütün Batı “ortada” açıklamalar yaptı.

Belli bir saate kadar bir tek Amerikalı, bir tek Avrupalı “yetkili” de çıkıp “Kardeşim Türkiye’de demokrasiye faşist bir askeri darbeyle müdahale var. Kınıyoruz” demedi.

Yüzlerce insanımız kendi vergileriyle alınan tanklar, uçaklar, helikopterler ve silahlarla şehit edilirken yabancı dostlarımızın halihazırda en büyük meseleleri 15 Temmuz’da katledilişine sessiz kaldıkları demokrasimiz.

Cadı avı elbette olmasın. Kurunun yanında elbette yaş da yanmasın. Samimi olarak FETÖ’nün gerçek yüzünü görüp 15 Temmuz’da yükselen milli mücadele ruhuna katılanla halen darbeci başına ve çetesine sahip çıkan Enes Kanter gibiler tabii ki aynı kefeye konmasın.

Ama ortada milli bir mücadele varsa hepimiz bilmek istiyoruz kardeşim: Bu hainlerin arkasında kim var?

Şahsi kanaatimi söyleyeyim: Bu coğrafyada Amerika’dan habersiz maket uçak uçamıyorken, tankla, savaş uçağıyla darbe asla yapılamaz.

Başta Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan’ı Yıldırım olmak üzere bu ülkede yaşayan milyonlarca insan da böyle düşünüyor. Kıymetli müttefikimize haksızlık ediyor, günahını alıyorsak bunu ispatlamanın yolu da basit: Bir an önce Fethullah Gülen’i teslim etsinler...

Haberin Devamı

Etsinler ki biz de görelim, kim dost kim değil.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder