Candaş Tolga Işık FETÖ'nün siyasi polemik malzemesi olması korkunç!
HABERİ PAYLAŞ

FETÖ'nün siyasi polemik malzemesi olması korkunç!

Ana Muhalefet Partisi Lideri çıktı dedi ki “FETÖ’nün siyasi ayağı Tayyip Erdoğandır.” Ertesi gün Cumhurbaşkanı cevap verdi “FETÖ’nün siyasi ayağı Kemal Kılıçdaroğlu’dur.” FETÖ ile mücadeleye verilecek en büyük zarar nedir biliyor musunuz? Budur, yani “FETÖ’cü” tanımının içini boşaltmak! Twitter’da falan görüyoruz, herkes birbirini FETÖ’cü olmakla suçlar hale geldi.

Örgütün kumpasıyla hapse giren ve ömür boyu ağırlaştırılmış hapis cezası alan İlker Başbuğ bile iktidarla yaşadığı polemikten sonra bir kısım çevrelerce FETÖ’cü ilan edildi. Bu vahimdir! Türkiye’de söz, manasını yitirdi. Siyasetçiden sokaktaki vatandaşa kadar herkes farklı sebeplerden birbirine akla zarar suçlamalar, hakaretler savurup iki gün sonra bunları unutarak hiçbir şey yokmuş gibi yaşayabiliyor.

Haberin Devamı

Ama ülkenin en çok oy alan iki lideri bunu yapamaz. Hele ki söz konusu tarihimizin gördüğü en sinsi, en alçak, en tehlikeli terör örgütüyse bunu hiç yapamaz. Yapmamalı.

ŞEHİTLERİMİZ Mİ?!

ABD Suriye özel Temsilcisi Jeffrey, ankara’ya iner inmez gazetecilere (Türkçe) dedi ki “Şehitlerimiz var, başınız sağ olsun!” Yıllarca dünyanın dört bir yanında kol kanat gerdiğiniz, hali hazırda ellerindeki silahlardan sırtlarındaki kıyafete kadar verdiğiniz, Suriye’deki şubesini “müttefik” ilan ettiğiniz PKK’nın şehit ettiği evlatlarımız “şehitlerimiz” değil miydi? Hali hazırda ele başı dahil tüm militanlarına hamilik ettiğiniz FETö’nün üzerinden tanklarla geçerek, helikopterle tarayarak şehit ettiği insanlar “şehitlerimiz” değil miydi? Sahtekar herifler, siz kimi kandırıyorsunuz!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder