Candaş Tolga Işık FETÖ'yle mücadeleyi sulandırmak kime yarıyor?
HABERİ PAYLAŞ

FETÖ'yle mücadeleyi sulandırmak kime yarıyor?

Emin Çölaşan ve Necati Doğru’nun aralarında olduğu 5 Sözcü yazarı için FETÖ iddianamesi hazırlanmış. 15 Temmuz’dan bu yana bu devlet, bu millet FETÖ pisliğini temizlemek için çok büyük çabalar sarf etti, çok büyük bedeller ödedi. FETÖ ile mücadele Türkiye’nin en önemli ulusal güvenlik meselesi haline geldi. O kararlılık sayesinde bugün çok önemli bir yol alındı. Allah aşkına Emin Çölaşan’ın, Sözcü’nün FETÖ ile ne alakası olabilir? Buna kim inanır? Başından beri yazıyorum, FETÖ belasıyla mücadeleyi sulandırmak FETÖ’cülerden başka kimsenin işine yaramaz, bunu yapmayın.

Haberin Devamı

FRANSA O KADAR DA DEMOKRATİK O KADAR DA MEDENİ DEĞİLMİŞ!

Cumhurbaşkanı önceki gün şahane bir tespit yaptı: “Avrupa medeniyetinin makyajı dökülüyor.” Paris sokaklarındaki göstericilere Fransız polisinin yaptığı insanlık dışı müdahaleleri görünce insan Avrupa’nın o çok medeni (!) o çok demokratik (!) halini sormadan, sorgulamadan edemiyor. Engelli bir Fransız göstericiyi tekerlekli sandalyede dövüp yere düşürdükten sonra tekmeleyen Fransız değil de Türk polisi olsa şimdi dünya ayağa kalkmıştı. Peki bu görüntüyü, haberi Avrupa basınında hiç görebildiniz mi?!

BU FOTOĞRAF TÜRKİYE'NİN RUH HALİNİ ANLATIYOR!

FETÖyle mücadeleyi sulandırmak kime yarıyor

Antalya’da Mini Ada isimli bir robot gösteri yaptığı sırada sahneden düşüp parçalanmıştı. Dün “Mini Ada’ya robot arkadaşlarından hasta ziyareti” diye bir fotoğraf düştü ajanslardan... Üretici firma Mini Ada’yı tamir ettiğini farklı bir yolla duyurmaya çalışırken çekilen bu fotoğrafın her bir detayı millet olarak ruh sağlığımızın ne kadar bozulduğunun da bir vesikası olmuş. Ameliyat maskeli robot, elinde etli ekmek kutusuyla bekleyen robot, kolonya, yatağın ucundaki bakkaliyeler, Konyaspor kaşkolü... Bir ülkenin ruh sağlığının vahameti bundan daha iyi anlatılamazdı. Bu arada bu fotoğrafı gördükten sonra beyin göçünü durdurma hadisesini bir daha mı düşünsek, bilemedim. Beyin buysa bence bırakalım göç etsin. Durduğu zarar.

CHANGE DOLAR?

İran’da restoranda kahve içtim, hesap geldi. Üzerimde Euro vardı. Garsona “Euro olarak ödeyebilir miyim?” dedim. “Dolar yok mu?” dedi. “Yok” dedim. “Peki, para üstünü dolar olarak versem olur mu?” dedi. Amerikan ambargosu, yaptırımlar, İran’ın uluslararası ticarette Amerikan Doları kullanmama kararı filan... Geç bunları. Anam babam geç bunları.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder