Candaş Tolga Işık Gözlerimiz bunu da gördü ya!
HABERİ PAYLAŞ

Gözlerimiz bunu da gördü ya!

Bahçeli dün Öcalan’ın avukatlarıyla görüşmesiyle ilgili şöyle söyledi: “Bana sorarsanız avukatıyla görüşsün. Yani görüşmese dahi bunlar Kandil’den haberleşiyorlar zaten.

Bunu büyüterek farklı noktalara getirerek, hele hele PKK onun YPG’siyle onun HDP’siyle işbirliği yapıp seçim kazanma sevdasına kapılanların, ağızlarına böyle bir görüşmeyi almamaları lazım.” Ne var bu sözlerde?

Aslına bakarsanız hiçbir şey yok. Suçu ne olursa herkesin avukatıyla konuşma hakkı bakidir.

Lakin bu hakkı savunan çok değil 10 yıl önce miting alanında urganla çıkıp “Biz asamadık siz asın” diyen Bahçeli olunca insan ister istemez garipsiyor!

Haberin Devamı

400 TL'LİK İFTARLA ORUÇ AÇILIR MI?

İstanbul’da bir otelin iftar fiyatı kişi başı 400 TL’imiş! Yuh! Gerçekten yuh! İftara gelenlere çeyrek altın mı takıyorsunuz, 400 TL nedir arkadaş? Memleketin şu zor günlerinde iftara gidip 400 TL veren her şeyden önce oruç ibadetini anlamamıştır.

Ne Diyanet personeliyim ne de adım Nihat Hatipoğlu ama Müslümanlıktan aldığım yetkiyle şunu söylüyorum bu kadar aç, yoksul insanın yaşadığı bir ülkede 400 liraya iftar yapmak Allah’a reva değildir kardeşim.

AMİN!

Orucu kuzu tandırla açıp, ekmek kadayıfıyla kapatırken mide fesadına 5 dakika kala “Allah olmayana da versin” diye dua ederek kendince vicdanını rahatlatanlar... “Sofrada niye hurma yok?” diye garsonu fırçalayıp fakir-fukaraya iki paket pirinç-buğday göndererek sevap işlediğini sananlar...

Kameraları toplayıp gazetecilere ve sanatçı dostlarına bilmem ne kebapçısında iftar verirken annesi devlet hastanesinde ilaç kuyruğunda bekleyenler... Her akşam farklı bir 5 yıldızlı otelde, birbirinden zengin iftar menüleriyle oruç açarken komşusunun ne yediğinden bihaber olanlar...

Belediyenin hesabına EFT yaparak filanca günkü iftar çadırına “sponsor” olup “ter kokusu oluyor” diye iftar çadırına tenezzül etmeyenler... İftar çadırı demişken; 10 liralık iftarı hayırseverlere 100 liraya satan ve bu “iftar çadırı sektörü”nden her Ramazan büyük paralar kazananlar...

Sizin için duamız odur ki; Allah topunuzu ıslah etsin! Oruç tutun-tutmayın, inanın ya da inanmayın gelin hep birlikte şunu dileyelim: Açın halinden tokun anladığı bir Ramazan olsun! Amin.

Haberin Devamı

BİZ NE ARA BÖYLE BİR MİLLET OLDUK?

Anadolu Ajansı Muhabiri meslektaşımız Abdulkadir Nişancı, Bayburt- Trabzon yolunda uçuruma yuvarlandı. Arama kurtarma çalışması hâlâ devam ediyor. Bu haberin altına bir sitenin sosyal medya hesabında yazılanları okuyunca kanım dondu.

Yahu biz ne ara böyle bir millet olduk? Ne ara kaybettik insanlığımızı, vicdanımızı? Üstüne üstlük bir de Ramazan ayındayız. Bu nasıl bir nefret? Nasıl bir öfke? Yazık çok yazık...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder