Candaş Tolga Işık Hem idam hem af istemek
HABERİ PAYLAŞ

Hem idam hem af istemek

MHP uzun süre siyasetini idam cezasını geri getirmek üzerine kurguladı. Genel Başkan Bahçeli, parti yöneticileri idam cezasının gerekliliği üzerine kamuoyu yaratmak için uğraştılar. Olmadı...

Sonra bir sabah ansızın “af” ile karşımıza çıktı MHP! Türkiye’nin geçmişte acı tecrübelerle dolu af tarihine doğru düzgün tanımı yapılmamış, kimi kapsadığı kimi kapsamadığı belirsiz bir “af” teklifiyle geldiler. O da olmadı...

Ankara’dan gelen kulislere göre yeni yargı paketinde MHP kanadı hem idamı hem de affı zorluyor. Bir yanda idam diğer yanda af! Arasında uçurum olan iki kavram üzerinde siyaset yapmak... Bu ne yaman çelişki anne?!

Haberin Devamı

"SENİ ÖLDÜRSEK NE KADAR YATARIZ Kİ?"

Ebru Berköz Karaca, Adana’da bir kafe açtı. Yan tarafındaki mekanda uyuşturucu içildiği iddiasıyla şikayetçi oldu. Şikayetçi olduğu kişiler ellerinde beyzbol sopalarıyla Karaca’nın aracının yolunu kestiler.

Kadının yüzüne yanıcı madde döküp “Aklını başına al” diye tehdit ettikten sonra “Seni öldürsek ne kadar yatarız ki?” dediler. Bu şehir eşkıyaları dün mahkeme kararıyla serbest bırakıldı. Acı ama gerçek olan şu ki, adamlar bilip de konuşmuşlar!!!

Bu ülkede istediğin kadar kadına şiddet uygula ve hatta istersen öldür yanına kar kalıyormuş!!! Bu heriflere tahliye kararını veren değerli hakim kimse bilsin ki Ebru Berköz Karaca’nın başına bir şey gelirse vebali kendisinin boynunda olacak.

ALİ KOÇ MU FUTBOLU FUTBOL MU ALİ KOÇ'U DEĞİŞTİRECEK?

Ali Koç başladığında duruşu, ilkeli tavrı, Türkiye’deki yaygın futbol kültürüne benzemeye hiç niyeti olmayan objektif, centilmen, mantıklı ve kendine has yaklaşımıyla herkesin beğenisini kazanmıştı.

Madden ve yönetimsel olarak adeta bir enkaz devralmıştı Ali Koç. İşi zordu. Geçen sezon bir de Fenerbahçe son anda küme düşmekten kurtulunca anlaşılan o ki Ali Başkan “Bu iş böyle gitmez” demiş.

Bu sezon başından beri Ali Başkan’ın ortaya koyduğu çizgi çıktığı bu zor yolculuktan henüz yol yakınken vazgeçip Türkiye’deki yerleşik futbol kültürüne uyum sağlamaya karar verdiğini gösteriyor. Çok acı... Çok üzücü...

Haberin Devamı

Ben bir Beşiktaşlı olarak Ali Koç’un Türk futbolunda çok şeyi değiştireceğine inananlardandım. Ama görünen o ki Türk futbolu Ali Koç’u değiştirecek!

NE KADAR İTİCİ!

Kendisinden “biz” diye bahseden, sadece ve sürekli “aynen” diyerek konuşan, kadına ısrarla “bayan” diyen ve bunun nezaket olduğunu sanan, tokalaşırken karşısındakinin elini sanki bulaşıcı hastalığı varmış gibi parmaklarının ucuyla tutup bırakan insan iticiliği diye bir şey. Yapmayın, yaptırmayın.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder