Candaş Tolga Işık Hocam evinize dönün!
HABERİ PAYLAŞ

Hocam evinize dönün!

Ahmet Davutoğlu’nun insanlığına, hocalığına, teoriye olan hakimiyetine söylenecek sözüm yok. Zira haddim de değil. Ama Hoca’nın siyasi kariyeri olacak gibi değil. Ne güzel çekilmişti kenara, “Ben bu değilim, bu kadar yeter” diyerek üniversiteye dönecek sanıyorduk. Yeniden sahalara çıktı hem de yeni bir partinin lideri olarak. Her söylediği kendi geçmişiyle çelişiyor. Kayyumları eleştirdi, bir de ortaya çıktı ki başbakanlığı döneminde tam aksi yönde konuşmuş. 7 Haziran-1 Kasım arasını eleştirdi, ortaya çıktı ki başbakanlığı döneminde o sürecin neferlerinden biriymiş. Olmuyor hocam olmuyor. Sizden siyasetçi olmuyor. Lider hiç olmuyor. Yol yakınken vaz mı geçseniz?

Haberin Devamı

SIRADA MARMARİS VE FETHİYE VAR!

Çevre Bakanı Murat Kurum’un Bodrum’daki şekilli abilerin otellerini mühürlemesi üzerine övgü dolu bir yazı yazmıştım. Bakan Bey büyük bir nezaket gösterip aradı ve çok önemli bir bilgi verdi. Bodrum’dan sonra sırada Marmaris ve Fethiye’deki kaçak yapılar var. Vallahi helal olsun. Hep eleştirecek değiliz ya iyi işler yapanları desteklemek de boynumuzun borcu.

NE YANİ BİR DAHA TRİVELA OLMAYACAK MI?

Başkan Fikret Orman, Ricardo Quaresma ile yolları ayırma kararı almış. Bunu da Ricardo’ya tebliğ etmişler. Kalır, gider; bunlar yönetimsel kararlar. Fakat Ricardo Quaresma Beşiktaş tarihine gelmiş anıt sporculardan biridir. Sembol bir isimdir. Beşiktaş’a çok büyük emeği, katkıları olmuştur. Beşiktaş’a veda edecekse de bu veda layıkıyla olmak zorundadır. Çünkü Başkanımızın, Poyraz Karayel’deki repliğinde dediği gibi “Beşiktaş demek vefa demektir ve bu kulüp kendine emek veren hiçbir evladını unutmaz.”

ALLAH AŞKINA AYDER’İ KURTARIN!

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Ayder’i temizleyeceğiz” demiş. Birkaç yıl önce gitmiştim Ayder’e kahrolmuştum. O muhteşem doğa, o olağanüstü tabiat kendi insanımız tarafından adeta katledilmişti. Erdoğan’ın bu açıklaması bir müjde gibi geldi. Uzungöl’ü kaybettik bari Ayder’i kurtaralım, Allah aşkına kurtaralım.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder