Candaş Tolga Işık İmamoğlu ve Yavaş her gün yatarken kime dua ediyor?
HABERİ PAYLAŞ

İmamoğlu ve Yavaş her gün yatarken kime dua ediyor?

İmamoğlu ve Yavaş için ne CHP ne de “muhalif medya” AK Parti ve yandaş medya kadar çalışmıyordur. Son bombayı gazeteci İsmail Saymaz patlattı: CHP kazanınca İBB iştiraki olan Hamidiye su almama kararı alan kurumlar listesi...

Listenin başında tabii ki AK Parti genel merkezi var. TRT’nin sudan zehirlenme haberi için bir profesöre gittiği iddiaları gündemdeyken bu da üstüne tuz biber oldu. Allah akıl fikir versin.

Bu saçma sapan işlerle gündemi meşgul ederek İstanbul’da ve Ankara’da yeni belediye başkanlarının performansını konuşmamıza fırsat vermeyenler bilmiyorum farkında mı ama İmamoğlu veya Yavaş, sayelerinde her geçen gün daha da oylarını artırıyor.

Haberin Devamı

Ve muhtemelen her gece yatmadan “Allah bu iktidardan ve onun destekçilerinden razı olsun, başımızdan eksik etmesin” diye dua ediyorlardır.

10 GÜN İÇİNDE İSTANBUL’DA DEPREM OLUR MU?

Frank Hoogerbeets, Tayvanlı bir deprem tahmincisi. 5.8’lik İstanbul depremini bilenlerden... Hoogerbeets dün sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı: “Sorumluluk benim. 10 gün içinde İstanbul civarında 6 ya da 7’nin üzerinde bir deprem olacak.”

Bir gazeteci meslektaşım bu mesajı gönderince dayanamadım cevap yazdım: “Yahu 1999’dan beri ne kadar bilim insanı varsa aynı şeyi söylüyor. ‘30 yıl içinde İstanbul’da her an 7’nin üzerinde bir veya birden çok deprem olacak.’

Tayvanlı söyleyince mi dikkate aldınız?” Kısa bir sessizliğin ardından yanıt geldi: “Valla haklısın...” 10 gün içinde olur mu bilmem ama bir gün olacak kardeşim. Ve bu vurdumduymazlık devam ettiği sürece olan hepimize olacak.

RAHMİ KOÇ, HANGİ ADAYI DESTEKLEYECEK?

Birkaç gün önce Fikret Orman ve Rahmi Koç arasında bir görüşme oldu. Rahmi Bey Beşiktaş’ın büyüklerinden, camiada büyük etkisi olan liderlerindendir. Fikret Orman’la da çok iyi diyalogları oldu. Orman artık çok yorulduğunu ve devam etmek istemediğini anlatmış. Rahmi Koç da Orman’ın bu kararını desteklemiş.

O görüşmeden sonra herkesin kafasındaki soru şu: Rahmi Koç camianın önde gelen isimlerinden biri olarak seçimde hangi adayı destekleyecek? Koç-Orman görüşmesini benimle paylaşan ve Rahmi Bey’e çok yakın kaynağıma bu soruyu sordum. Aldığım cevabı aynen aktarıyorum: “Rahmi Bey, Ahmet Nur Çebi’yi yakından takip ediyor. Muhtemelen onu destekleyecek.”

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder