Candaş Tolga Işık İmamoğlu'nun son transferi tüm maaşını ÇYDD'ye bağışladı!
HABERİ PAYLAŞ

İmamoğlu'nun son transferi tüm maaşını ÇYDD'ye bağışladı!

Geçen hafta Halk Ekmek AŞ’nin başına Sancaktepe’de seçilemeyen CHP adayı Özgen Nama’nın getirilişini eleştiren bir yazı yazmıştım. Nama aradı, son derece kibar bir şekilde kendisini anlattı. Nama yıllardır gıda sektöründe önemli işler yapmış. İş hayatında da son derece başarılı olmuş.

Özetle “Benim ne madden ne de manen bir işe ihtiyacım var” dedi. “Peki niye kabul ettiniz o zaman?” dedim. “İmamoğlu’nun ricasıyla geldim, başkanın kentli yoksullara yönelik gıda programları var. Halk Ekmek bu programlar, projeler için hayati noktada bir kurum. Ve aslında kuruluşu itibarıyla da CHP’nin kurduğu halkçı bir kurum” dedi.

Haberin Devamı

Dayanamadım, Nama’ya “Öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki hayır işi yapıyorsunuz, hiç para kazanmayacak mısınız? bu işte” diye sordum. “Almayacağım” diye cevap verdi ve ekledi: “Ben bu görevden bir maaş almayacağım, bir huzur hakkı veriliyor onun da tamamını Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışladım.” Böyle adamlar az bulunur arkadaş! Huzurlarınızda önce Özgen Nama’dan özür diliyorum sonra da kendisini alkışlıyorum. Yolu açık olsun.

ARDA TURAN GALATASARAY’A MI GİDİYOR?

Hem Başakşehir Kulüp Başkanı Sevgili Göksel Gümüşdağ’a hem de Arda Turan’a sordum, teyid edilmiş bilgi olarak yazıyorum: “Şu ana kadar Arda’ya Galatasaray’dan yapılmış bir teklif yok.” Şu ana kadar bir teklif olmaması ocak ayında devre arasında böyle bir transfere engel mi? Tabii ki değil.

Bunu da anlamak için Galatasaray Kulübü’nden biraz nabız yoklamak gerek... İlerleyen günlerde araştırıp yazacağım ancak şu an için durum budur.

NAİM’İ BEĞENDİM!

Naim filmi vizyona girdi. İlk hafta sonu gişesi beklenenin altında olan filmin ön izlemesinde bulunan birkaç kişiden eleştirilere bakınca açıkçası ben de çok umutsuz gittim seyretmeye... Ama ne yalan söyleyeyim ben beğendim filmi. Sadece Naim’in hikayesini öğrenmek ya da hatırlamak için bile gidilir.

Naim Süleymanoğlu sadece büyük bir sporcu değil aynı zamanda büyük bir kahramandı da... Japonya’da doğup büyümüş olsa onun hikayesi okullarda ders diye okutulurdu. Gel gör ki bizde Recep İvedik kadar ilgi çekmiyor. Yazık...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder