Candaş Tolga Işık İstanbul depreminde ölen şanslı sayılacak
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul depreminde ölen şanslı sayılacak

Türkiye garip bir ülke, belki de en büyük ulusal güvenlik tehdidi olan depremi sadece deprem olduğunda hatırlıyoruz. Ve hızlıca unutmaya çalışıyoruz. Denizli’de 6.0 büyüklüğünde deprem oldu.

Konu 24 saat içinde kapandı. Kimse deprem falan konuşmuyor. Sanki önümüzdeki 10 yıl içinde her an en büyük metropolünde (İstanbul) yıkıcı bir deprem olma ihtimali yüzde 100 olan ülke biz değilmişiz gibi! 24 saat geçti unutmuşsunuzdur, hatırlatayım: İstanbul iki büyük aktif fay hattının üzerinde duruyor. Her an deprem olabilir. İki fay ayrı ayrı kırılırsa 7 civarında, ikisi aynı anda kırılırsa 7.5 büyüklüğünde deprem olacak. Sonra mı? Sonrası şu: İstanbul depreminde ölen şanslı sayılacak.

Haberin Devamı

İMAMOĞLU’NUN MESAİSİ TEBRİK KABULÜ MÜ?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tebrik kabullerini görmekten yoruldum artık. “Bu adam tebrik kabul etmekten başka bir iş yapıyor mu acaba?” diye sormaya başladı herkes. Sonra İBB’den Başkan’ın bir günlük programına ulaştım. Ne yapıyor acaba İmamoğlu bir gün içinde? Mesela 6 Ağustos Salı: Sabah 10.00’da Odakule’de İstanbul Kalkınma Ajansı’yla görüşmüş, oradan Beykoz’a TFF’ye gitmiş. 14.00’te oradan çıkıp Sultanbeyli’de Mahzure Teyze’nin evini ziyaret etmiş. 15.00 gibi Pendik’teki Hacet Deresi’ni incelemiş. Akşam 17.00’de Kabataş’a geçip Füniküler Hattı’nın incelemesine katılmış. Bir günde Beyoğlu-Beykoz-Sultanbeyli- Pendik-Beşiktaş... Hiç fena değil. Endişeye gerek yok, İBB çalışıyor.

FUTBOL KULÜPLERİMİZ İLETİŞİMİN GÜCÜNÜ KEŞFEDİYOR

Beşiktaş’ta görev yaptığım dönem iletişim departmanını Başkan Fikret Orman sayesinde ve onun vizyonuyla kuran ekibin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. O ekip ve yaptıkları sadece içeride değil, tüm dünyada futbol kulüplerinin iletişimi adına tarihi başarılara imza attı. Ödüller aldı. Ve Beşiktaş’ın başlattığı o yolda bugün dünyada ve Türkiye’de adeta yeni bir dönem başladı. Müthiş videolar, şahane kampanyalar görüyoruz. Beşiktaş’ın forma lansman videosunu çok beğendim. Bu sezon Trabzonspor iletişim ekibinin yaptığı işlerin tamamı harika. Başakşehir’in kombine kampanyası da aynı şekilde...

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder