Candaş Tolga Işık İstanbul'da AK Parti, Ankara'da CHP favori
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul'da AK Parti, Ankara'da CHP favori

Yıllar sonra ilk kez bir yerel seçim bu kadar çekişmeli geçecek. Seçimde tüm gözler İstanbul ve Ankara’da olacak. Her iki şehirde de hangi aday kazanırsa kazansın geçmişteki gibi büyük bir farkla kazanamayacağı açık.

Türkiye’nin en çok Kürt nüfusa sahip şehri İstanbul’da HDP seçmeninin tercihi belirleyici olacak. AK Parti adayı bir adım önde görünüyor ancak HDP’den CHP’ye gidecek oylar seçimin tüm dengesini bir anda değiştirebilir. Ankara için ise durum tam tersi!

Favori CHP adayı Mansur Yavaş. Ancak o da ucu ucuna bir favorilik hali. AK Parti’nin kampanyası ve vaatleri ibreyi çok rahatlıkla kendi lehine çevirebilir. Dedim ya ilk kez bu kadar heyecanlı bir İstanbul-Ankara seçimi seyredeceğiz. Tadını çıkarın.

Haberin Devamı

TV8’DE ‘GÖRÜNEN’ HERKESİN SORUMLUSU ACUN MU?

Papağana işkence eden o psikopat TV8’de bir programa çıkmış. Hal böyle olunca bu işin de ihalesini Acun’a çıkarma yarışına düşmüş birileri. Yahu böyle saçmalık olur mu? Bugüne kadar televizyon kanallarında binlerce tartışmalı içerik (konuk, konu, program, sunucu, vesaire...) gördük. Ne zaman kanalın sahibine çıktı ihale? Hiçbir zaman! Peki burada kabak niye Acun’a patlıyor? Bu Acun’a özel uygulamanın sebebi nedir? Bir gidin Allah aşkına!

BRAD PİTT'İN KULAKLARINI ÇINLATAN SARI YELEKLİ!

Fransa’dan bir arkadaşım gönderdi. Paris’teki Sarı Yelekliler eylemlerinden bir kare. Bir eylemcinin elinde tuttuğu kağıtta şöyle yazıyor: “Eğer seçtiklerimiz tarafından “öpülmek(!)” isteseydik, Brad Pitt’i seçerdik.”

İstanbulda AK Parti, Ankarada CHP favori

SARIGÜL'ÜN ADAYLIK MESELESiNDE SON SÖZ İMAMOĞLU'NDA!

CHP’de şu an en çok merak edilen durum Mustafa Sarıgül’ün akıbeti. Halihazırda durum şu: Kemal Kılıçdaroğlu Eyüp’ü vermekte, Sarıgül ise Şişli’yi almakta ısrar ediyor. Kılıçdaroğlu genel başkan olarak “Şişli nasıl olsa bizde, Sarıgül gibi güçlü bir adayla anketlerde başa baş çıkan Eyüp’ü de alabiliriz” diye düşünüyor.

Sarıgül ise “6 aydır Şişli’de çalışıyorum. Kapı kapı geziyorum. Benimle birlikte yola çıkanları yüzüstü bırakamam” diyor. Her ikisi de kendi bulundukları noktada haklılar. Kaldı ki Sarıgül, İstanbul adaylığı yüzünden hem belediyeden hem de sonrasında da önseçime takıldığı için Meclis’ten oldu.

Haberin Devamı

Sarıgül gibi yerinde duramayan bir adam 5 yıldır evinde oturuyor. Dolayısıyla artık risk almak istememesi anlaşılır. Son tahlilde bu düğümü Ekrem İmamoğlu’nun tavrı çözecek. İmamoğlu, Sarıgül’den yana tavır koyarsa Sarıgül adaydır. Olumsuz ya da tarafsız dahi kalırsa Sarıgül ve CHP için yolun sonuna gelinir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder