Candaş Tolga Işık İstanbul'u bu hale getiren İmamoğlu değil ama...
HABERİ PAYLAŞ

İstanbul'u bu hale getiren İmamoğlu değil ama...

Tatil insani bir ihtiyaç. Ekrem İmamoğlu da yapacak elbette. O yüzden büyük bir haksızlığa uğrayıp elinden alınan mazbatasına 23 Haziran’da yeniden kavuştuğunda ailesiyle tatile çıkmış olmasını eleştirenlere ilk karşı gelenlerden biri oldum. Lakin geçenlerde İstanbul’daki yoğun yağış sonrası öğrendik ki başkan yine tatildeymiş. 15 yıl boyunca bu şehirde hiçbir selde, afette “Belediye başkanı nerede?” diye sormamış adamlar “Nerede bu İmamoğlu?” deyince bu yüzsüzlüğe katılmayı kendime yakıştıramadım, sustum. Tatili bahane edip İstanbul’u üç gram yağmur yağınca yaşanmaz hale getiren sanki üç günlük Belediye Başkanı İmamoğlu’ymuşcasına başlatılan bu çirkin tezvirata girmedim.

Haberin Devamı

Lakin, Ekrem Başkan’ın göreve gelir gelmez arka arkaya seri tatile çıkması eleştirilmesi gereken bir durumdur. Hele ki İmamoğlu’nun bu eleştirileri umursamayıp aynı gün göstermelik bir İstanbul turu atıp yeniden tatile dönmesi olacak iş değildir. Başkan dün öğlen saatlerinde dönmüş İstanbul’a...

Kendisine oy veren milyonlar adına “Hani kaybedecek 1 dakikamız yoktu Başkan?” diye sormak boynumuzun borcudur. İmamoğlu deyince hepimizin aklıma “samimiyet” geliyor. İstanbullunun kalbini de bu samimiyetiyle kazandı Ekrem Başkan. Umuyor ve inanıyorum ki samimiyetle yapılan bu eleştirileri dikkate alır İmamoğlu... Zira İstanbul’un gerçekten kaybedecek 1 dakikası bile yok.

ÖCALAN REKLAMI YAPANLARA DA KAYYUM ATANACAK MI?

Bölücü terör örgütüyle bağlantılı belediyelere kayyum atandı. Sandıkla gelen sandıkla gider, gitmelidir. Hiç itiraz yok. Lakin kimsenin de siyasetçi kılığına girip terör örgütlerine yoldaşlık etmek gibi bir hakkı yok, olamaz da. HDP, AK Parti, CHP umurumda değil... Teröre kan veren, can veren kim varsa yargı gereğini yapsın. Ama merak ettiğim bir şey var: Çok değil üç ay önce örgütün elebaşı Öcalan’a ve kardeşine “kanaat önderi” muamelesi yapıp, açıklamalarını tüm Türkiye’ye “duyuran” devlet kurumlarına da kayyum atanacak mı?! Yoksa devletimiz bölücü teröre sadece belediyelerin destek olmasına mı karşı?!

Haberin Devamı

EN SAĞLAM GEÇİREN MEKANLAR LİSTESİ...

Türkiye’nin en sağlam “geçiren” mekanları (restoran, beach, kafe, vesaire...) anketi yaptım.... Meğer insanlar ne dertliymiş. Binlerce mesaj geldi. Listenin en tepesinde Bodrum Gümüşlük’teki Mimoza var. Vallahi helal olsun dükkanın sahibi Fiko, ulusal anlamda hatırı sayılır bir “mağdur” kitlesi yaratmış. Alaçatı’daki Rise’n Shine, 16 Roof, Arnavutköy-Eftalya, Bodrum- Maçakızı... Liste böyle uzayıp gidiyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder